|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
2 pytania bardzo ważne proszę odpowiedź :(((
Witam, wczoraj wieczorem uprawiałem seks z moją narzeczoną.
Był to stosunek przerywany z prezerwatywą. Prezerwatywa nie pękła ale miała małą dziurkę na samym czubku prezerwatywy. Mikroskopijna ale była nawet gdy nalałem w nią wody nie przepuszczała jej tylko gdy ją ścisnąłem woda z niej uchodziła. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zajścia w ciąże w taki sposób? Cykl zaczął jej się 28 września a trwa on średnio 28 dni. Oraz drugie pytanie troszkę bardziej skomplikowane: :pro si:![]() Kochaliśmy się przez okres 2 lat bez zabezpieczenia w sposób przerywany nawet kilka razy dziennie bez mycia członka. Gdy byłem mały zachorowałem na białaczkę limfatyczną a dokładnie w wieku 6 lat. Przeszedłem kilka cykli chemioterapii leczenie interferonem. Chciałbym się dowiedzieć czy przy takiej głupocie bo inaczej tego nazwać nie można jest możliwe, że miałem szczęście z moją dziewczyną czy po prostu mogę mieć problemy z poczęciem dziecka w przyszłości ? Proszę o odpowiedzi bardzo będę wdzięczny .. ![]() :co nfused:![]() ![]() :ma d:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: 2 pytania bardzo ważne proszę odpowiedź :(((
Jak z dziećmi... Przez dwa lata mieliście zaćmienie umysłu?
Ja bym radziła się przebadać i Tobie, i Twojej lasce pod względem płodności.
Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2011-10-10 o 16:37 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ta dziurka powstała jak już nalałeś do niej wody Twoja narzeczona najprawdopodobniej miała dni płodne. Ale nie jesteśmy jasnowidzami żeby stwierdzić czy przez tę dziurkę coś wyciekło czy nie.Lekarzami też nie jesteśmy. Skoro to były stosunki przerywane, to mogło po prostu wam się poszczęścić.
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
gdy ściskałem prezerwatywę pełną spermy ona wylatywała ale to była tuż po stosunku.Gdy nalałem wody do środka nie przepuszczała tylko podczas nacisku wtedy tak.
Edytowane przez piesnababy_217 Czas edycji: 2011-10-10 o 16:46 |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
...i myć członka mimo wszystko
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Czyli z gumki się nic nie lało, a Ty wlałeś tam wody i ściskałeś? Po każdym stosunku tak sprawdzacie zabezpieczenie?
![]() Możliwość jest zawsze, a plemniki jak wiesz są mniejsze niż kropla wody. Ona test, Ty do lekarza, a oboje chyba do specjalisty jakiegoś... ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Tak do lekarza pójdę, ona jeszcze sie nie zdecydowała. Test beta po jakim czasie od stosunku można zrobić?
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
I nie uprawiać stosunku przerywanego.
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Chłopie ile ty masz lat ze taki nieoczytany w tych sprawach
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Możliwe, że dziewczyna jest w ciąży. Możliwe, że macie problem z płodnością. Ale od stawiania takich diagnoz są lekarze, nie forum. Przy okazji - ile Wy macie lat? I na dodatek zakładasz dwa takie same wątki. Edytowane przez stokholm Czas edycji: 2011-10-10 o 23:56 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to zdanie brzmiało jakby go nie mył bite 2 lata... niepokojące... :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może i tak:Cytat:
|
||
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
To, że w ciągu dwóch lat przy stosunkach przerywanych Twoja dziewczyna nie zaszła w ciążę, wcale nie musi świadczyć o bezpłodności, któregoś z Was. Ja ze swoim ex narzeczonym kochałam się w ten sposób przez 6 lat i też 'wpadki' nie zaliczyliśmy, a mamy już 7-letnią córkę, więc nie ma mowy o bezpłodności. Dla jasności córa była planowana i urodziła się przed tymi 6 laty sex'u bez zabezpieczenia.
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
Forum nie jest od stwierdzania bezplodnosci. Wystarczy ze pojdziesz do lekarza rodzinnego, naswietlisz sprawe, ten cie wysle do najblizszego osrodka badajacego plodnosc, oddasz troche swoich 'dzieci' do kubeczka a oni je obejrza pod mikroskopem
![]() na reszte nie odpowiadam, bo mi sie w glowie nie miesci (tak, mam małą głowę
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
haha ale się uśmiałam
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na powaznie to dopiero teraz wpadl chlopak na to ze jego partnerka moglaby w ciaze zajsc. BO jakas mikroskopijna dziurke znalazl? A przez ostatnie 2 lata to o czym ty chlopcze myslales??? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

nawet gdy nalałem w nią wody nie przepuszczała jej tylko gdy ją ścisnąłem woda z niej uchodziła. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zajścia w ciąże w taki sposób? Cykl zaczął jej się 28 września a trwa on średnio 28 dni.
:pro si:

Ja bym radziła się przebadać i Tobie, i Twojej lasce pod względem płodności.

Może ta dziurka powstała jak już nalałeś do niej wody
Twoja narzeczona najprawdopodobniej miała dni płodne. Ale nie jesteśmy jasnowidzami żeby stwierdzić czy przez tę dziurkę coś wyciekło czy nie.