|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy istnieje "modeling twarzy"?
Witam, szukałam informacji o tym już wszędzie, ale nic nie mogę znaleźć konkretnego. Czy istnieje coś takiego jak modeling twarzy? To znaczy pozowanie do zdjęć, ale tylko twarzą. Na przykład do jakichś kosmetyków czy coś w tym stylu. Czy są od tego osobne agencje? Nie wiecie czegoś przypadkiem? Byłabym bardzo wdzięczna za info
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy istnieje "modeling twarzy"?
też jestem ciekawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy istnieje "modeling twarzy"?
Ja się interesuję modelingiem trochu (mam trochę znajomych w tej branży) choć sama modelką nie jestem ale spróbuję odpowiedzieć na pytanie.
Coś takiego fotomodeling właściwie nie istnieje wśród dobrych agencji, ale niektóre agencje, jak np d'vision ma dział classic, gdzie nie wszystkie dziewczyny mają "modelkowe wymiary" możesz zająć się modelingiem na własną rękę i założyć konto na maxmodels, popróbować stworzyć własne folio na zasadzie foty za pozowanie i potem na pilnować, czy jakiś castingów nie ma i biegać na nie, możesz spróbować w bankach twarzy(ale ja jestem przeciw, większość chce kasy a o zleceniach się za dużo nie słyszy) Dużo dziewczyn chce zostać fotomodelkami ale tylko wybrane na tym jakąś kasę zrobią, no i muszą być przy tym niesamowicie zdeterminowane, a jeśli chcesz być tylko od twarzy jeszcze ciężej będzie. Ale jeśli jesteś pewna, że Twoja twarz jest zupełnie, absolutnie piękna i wyjątkowa, masz nienaganną cerę i włosy to zawsze możesz spróbować. Nawet jeśli się nie uda to przecież nic nie szkodzi, zawsze jakieś doświadczenie. Nie wierzcie agencjom, które chcą od was kasę, nie płacicie za castingi itp, bo to jest za darmo!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.