|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Morellowa wish:)
Morellowe poszukiwania:
-kolorowe(raczej nie czerwone T-shirty z fajnymi nadrukami(moje ulubione firmy to bershka, fishbone, cropp, house itp.ale nie pogardze fajnym "bezfirmowcem" ![]() -biały t-shirt gładki, najzwyklejszy, bez żadnych dodatków ,s/xs -biała bluzeczka z długim rękawkiem zwykła, bez żadnych nadruków, dodatków itp., s/xs -wszystkie rodziaje rurek ,rozmiar 27 -spódnica ołówkowa z wysokim stanem, w jakimś fajnym kolorze(różowym, fioletowym, zielonym itp) -jeansy proste, lub rozszerzane nogawki ,rozmiar 27 -kardigany przeróżne rozmiar s -szaliki, apaszki, szale, chusty na jesień/wiosnę/zimę -paski na talię najróżniejsze ![]() -torba worek, duuuuuża ,biała lub czarna -samoopalacz delia amber line!!! -jakiś ciepły golfik na zimę -sweterki ale tylko z okrągłym dekoltem, nie lubię "serków" :P -biała koszulowa bluzeczka na krótki rękaw z bufkami -koszula biała elegancka, jakaś nowoczesna albo retro, zależy jaka mi wpadnie w oko -czarna koszula elegancka jak wyżej rozmiar xs/s to zależy od wymiarów. i to by było chyba na tyle ![]() najbardziej zależy mi na podkreślonych rzeczach, jeżeli coś macie można poszukać czegoś u mnie w wątku ,ale mogę również poszukać czegoś poza ![]() Pomożecie mi znaleźć te rzeczy? ![]() Na podkreślonych rzeczach zależy mi bardziej ale mogę poczekać, pogrubione chciałabym mieć jak najszybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Morellowa wish:)
U mnie apaszki i może znajdziesz coś jeszcze
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej, ja mam:
rurki spodnie jeansy apaszki pasek na talię koszulki też są, może coś wybierzesz ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zerknij do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
u mnie golfik, bluzeczki i a'la czarna koszula
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
czarna koszula u mnie, ale m
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam po torbe i t-shirty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kardigan u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.