|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Avon- prosze o pomoc!
Witam,
chcialam zwrocic sie do Was z zapytaniem, czy ktoras byla w podobnej sytuacji, tudziez, czy mozecie mi cokolwiek poradzic ![]() Sprawa wyglada w skrocie tak: jestem konsultantka Avonu, od pewnego czasu mam ustawiczne braki w zamowieniach. Tzn. paczki sa nienaruszone (zamawiam kurierem), na fakturze sa wyszczegolnione kosmetyki- a w paczce niektorych fizycznie brakuje! Zglaszalam to wciaz do Avonu, 4 takie reklamacje mi uznali i doslali brakujace przedmioty. Tuż przed Sylwestrem zdarzyla sie kolejna taka sytuacja: w paczce brakowalo az 4 przedmiotow, o lacznej wartosci ponad 50zł. A na fakturze bylam za nie oczywiscie obciazona. Napisalam do Avonu kolejnego maila (3.01), lecz rozpatrzenia sie nie doczekalam. Dzis zadzwonilam do nich, do Warszawy, i dowiedzialam sie, ze moja reklamacja zostala odrzucona i wyslali mi w tej sprawie list. Pani poinformowala mnie, ze w zwiazku z moimi powtarzajacymi sie zgloszeniami, moje zamowienia zostaly objete szczegolowa reczna kontrola, do tego byly wazone i nie ma mozliwosci by czegos w nich brakowalo. Ale brakuje. I teraz jestem obciazona za kosmetyki, ktorych nie otrzymalam. Zapytalam jak mam sie w takim razie zachowac- czy mam 3 kartony kosmetykow (bo zdarzaja mi sie takie zamowienia) sprawdzac przy kurierze? "Jesli kurier sie zgodzi" uslyszalam w odpowiedzi.. Nie wiem co mam teraz robic, przeciez chyba nikt nie jest na tyle glupi, zeby przez ciagle reklamacje wyludzac od nich kosmetyki. A tak wlasnie zostalam potraktowana. I co jesli ta sytuacja sie powtorzy? Zalamuje rece, bardzo prosze Was o wypowiedz i jakokolwiek rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Avon- prosze o pomoc!
Cytat:
sprawdzaj przy kurierze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;24283694]wiesz nie dziwie sie ze ci nie uwierzyli, ja mam co m-c po 5-7 kartonow i jeszcze mi nic nie brakowało.
sprawdzaj przy kurierze.[/QUOTE] Tylko ze zaden kurier, ktory ma pelno paczek do rozwiezienia, nie zgodzi mi sie na takie cos. Gdyby jeszcze paczki byly rozerwane, to owszem. A czy w paczkomatach mozna przegladac paczke na miejscu? Tak, zeby byli jacys swiadkowie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ale skoro masz paczki nieuszkodzone to avon zawala, wiec z avonem muszisz to wyjasniac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.