|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
korekta uszu po raz drugi.
Wiem, że wątek był już poruszany, ale mam jeszcze jedno pytanie w związku z nim. A mianowicie: czy Pan Doktor mógłby polecić jakieś dobre kliniki w których przeprowadzany jest ten zabieg. Jestem na niego zdecydowana ale mam duże obawy. Z góry serdecznie dziękuję.
Dodam jeszcze, że jestem z Warszawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: korekta uszu po raz drugi.
W medycynie a w chirurgii w szczególności należy zaufać lekarzowi, a nie "firmie". To wolny zawód i często ten sam lekarz pracuje dla róznych ośrodków i jeszcze jeszcze pod własnym nazwiskiem. To dygresja, ale w chirurgii plastycznej jest to szczególnie ważne. Jest to oczywiście moje prywatne zdanie, ale uważam, że najlepszym ze znanych mi specjalistów jest dr Bielecki i mam do niego pełne zaufanie. Niestety wiąże się to z operacją w Poznaniu, co chyba nie jest znów tak wielkim problemem. Jeśli z różnych względów wyda Ci się to złym pomysłem możesz udać się w Warszawie do dr Sankowskiego. Życzę powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.