|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Darmowe słodycze ;)
Nie jestem jak to zwykle bywa jakąś naciągaczką tylko chce Was namówic, abyście zapoznały się ze stroną darmowych słodyczy.
Jeśli chcecie otrzymac zaproszenie to zostawcie tu swojego emaila postaram się jak najszybciej Wam je wysłac. Żeby brzmiec wiarygodnie mogę trochę o tym opowiedziec. Punkty na stronie można zdobywac w programach lojalkonościowych, jednak ja najwięcej zbieram ich na forum, gdzie za punkty rozwiązujemy quizy, zagadki, gramy w bingo, kraje - miasta. Paczki są realizowane od 1000 pkt. Nowe słodycze są cały czas dodawane, co jakiś czas w ofercie pojawiają się skittelsy, maltiesersy, marsy... Serdecznie zachęcam, bo to naprawdę fajna zabawa ![]() PS. aha i proszę się nie zrażac tym, że przy rejestracji zostanie zadanych około 6 pytań reklamowych
Edytowane przez myszka987 Czas edycji: 2009-08-28 o 01:50 Powód: dopisanie |
|
|
|
#2 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Darmowe słodycze ;)
Cytat:
![]() prosze to o co ci chodzi najbardziej: Cytat:
Edytowane przez srubka Czas edycji: 2009-08-28 o 01:54 |
||
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Darmowe słodycze ;)
w zyciu nie ma nic za darmo..
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabym Ci pomóc nawet zdobyć jakąś nagrodę (bo to napewno jakiś konkurs) ale w niemiły sposób werbujesz osoby. Napisz odrazu o co chodzi a nie takie ściemnianie... Poza tym zamiast wypisywać takie rzeczy na forum zachęcisz swoją rodzinkę, kuzynki, koleżanki ze szkoły? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.