|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
maly klopot z prezentem
mam maly problem. chcialabym podarowac chlopakowi teraz juz bylemu płyte z piosenkami milosnymi na pozegnanie.mozecie mi podac jakies fajne tytuly jakis wlasnie piosenek milosnych.z gory dziekuje
Edytowane przez lenka1230 Czas edycji: 2009-08-12 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maly klopot z prezentem
możesz zwiększyć czcionke, nie da się tego odczytać
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ostr - Mówiłaś mi
Endefis Feat Ostr - Miłość Lipek - Miłość czarodziejem Eldo - I'm in love Perfect - Kołysanka dla nieznajomej Marek Grechuta ft. Myslovitz - Kraków Tomek Makowiecki - Ostatnie wspólne zdjęcie For Teens - Jesteś częścią mnie Ania Deko - O nic nie pytaj Friends - Naucze cie żyć PIH- Śmierć nas nie rozłączy (hmm. ładne) paulla-Ty i ja paulla- tak mało o życiu kancelaria- zabiorę Cię właśnie tam paulla- od dziś pih- nigdy już nie wróci farba- a jesli to nie prawda? Mezo& Kasia Wilk- Tina Hania Stach - Gdy Cię nie ma Dj Decibel & Peter - mogliśmy być Dj Decibel & Peter - myśle o tobie Ira - Kocham Cię jak Irlandię. Klasyk <3 Anita Lipnicka - Nocne Graffiti Myslovitz- My No Name- Jeden PIN- Miłość Tak piękna Daro- Właśnie Ty Farba- Chcę Tu zostać Suptuastik- a ja będę Twym aniołem Ashley-dwa serca Lipek-Miłość czarodziejem Stok-Wyznanie Liryczni Mordercy-Skradnę Cię kochanie Synonim ZP-Dziękuję Ras Luta-Dotknąć Cię Agent i Esef-Wszystko Kim Jesteś Dla Mnie PRWD-Zawrót Głowy Friends-Nauczę Cię żyć Masters-Za Twój Uśmiech Dj Decibel & Peter-Wyznanie Peter-Kochaj Mnie Mocniej Sivencja-Wiesz Co Ci Powiem Spajku-Tęsknię Spidi-Dla Ciebie DKA-Po Prostu Ty Dj Decibel - Tak bardzo Cię kocham DjDecibel - Zyje Toba i piosenki Kamy, Juli i Tłoka . np. Jula-Byłam. Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2009-08-11 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ode mnie troszke:
Anita Lipnicka: ballada dla spiacej królewny Natalia Oreiro- Me muero de amor sliczna Lidia Kopania- tamta łza Hanna Stach- gdy cie nie ma obok mnie Iza Lach- nie masz mnie Iga Pororada- maly ksiązke sliczna Farba- zagubiony ksiaze Edyta Gorniak- dotyk ...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.