![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
H&M,Orsay,Reserverd,Ken ve lo-do U want something? :)
~*~*~~DOKłADKA W POSZCZEGóLNYCH POSTACH !!!!~~*~*~
Ponawiam mój wątek, w trakcie przeprowadzki znalazłam jeszcze kilka rzeczy, które niepotrzebnie zagracają mi szafę.. Może akurat komuś coś przypadnie do gustu ![]() Większość rzeczy jest używanych ale są w naprawdę dobrym stanie ![]() ![]() Są też nowe ciuszki, które okazały się za małe/duże lub były po prostu nietrafionym zakupem ![]() Oto czego szukam: - torebek- opasek - czerwonego sweterka - zielonego żakietu - kolorowych rajstop - bizuterii- najlepiej hand made ![]() - baletek - 37-38 - koralików, elementów do wyrobu biżuterii itp. - może też być coś z kosmetyków, nie pogardzę ![]() Zapraszam do przeglądania ![]() P.S. Negatywna ocena w przekupkach jest w trakcie wyjaśniania, zakładam nowy wątek po to, by rudzik6 mogła wybrać sobie coś w zamian za "pomyloną" przesyłkę, w trakcie przeprowadzki troszkę zamotałam i doszła do niej inna sukienka, lecz jesteśmy w trakcie wyjaśniania konfliktu ![]() Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
· OPIS: plisowana mini spódniczka w kratkę, biodrówka
· FIRMA: Colloseum · ROZMIAR: 36/38, M · WYMIARY: obniżony pas 76 cm, długość 33 cm · MATERIAŁ: 100% poliester · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy · OPIS: jeansowa mini spódniczka z kieszonkami, przecierana, ciekawy fason · FIRMA: IDPDT Denim Wear · ROZMIAR: 36/38, S · WYMIARY: obniżony pas 76 cm, długość 31 cm · MATERIAŁ: elastyczny jeans · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona może raz [COLOR="Silver"] · · OPIS: brązowa mini spódniczka z zakładkami · FIRMA: United Colors Of Benetton · ROZMIAR: 38 z metki [wg mnie 36] · WYMIARY: pas 62 cm, długość 42 cm · MATERIAŁ: poliester · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy !!!!!!!! NOWE !!!!!!!! OPIS: Letnia spódniczka, zwiewna, kobieca, krótka ![]() · FIRMA:TERRANOVA · ROZMIAR: S/M · WYMIARY: rozciąga się w pasie · MATERIAŁ: poliester · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy OPIS: beżowa spódniczka o kroju tulipanka, w drobne, białe kwiatuszki · FIRMA:TROLL · ROZMIAR: 38 · WYMIARY: · MATERIAŁ: · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona raz na koniec roku Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: H&M,Orsay,Reserverd,Ken ve lo-do U want something? :)
· OPIS: spódnica ¾, kolor khaki, ciekawie zdobiona, z kieszeniami ozdobionymi haftem i cekinami, krój lekko bombkowaty, lekko strzępiona
· FIRMA: TERRANOVA · ROZMIAR: 36/38, S · WYMIARY: pas 76 cm, długość 68 cm · MATERIAŁ: bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona raz, okazała się dla mnie za długa L · OPIS: jeansowa, dwustronna [inny przód/tył] sukienka, krótka · FIRMA: ---- · ROZMIAR: 36/38, S · WYMIARY: biust 70 cm, pas 68, długość 65 cm · MATERIAŁ: elastyczny jeans · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy, pochodzi z chudszych czasów ![]() · OPIS: długa, jeansowa spódnica, na zamek, z naszyciami, przecierana na żółto/brązowo, zamek do kolan prowadzony na skos-można kontrolować długość rozporka · FIRMA: --- · ROZMIAR: 36/38, S · WYMIARY: pas 70cm, biodra 98, długość 100 cm · MATERIAŁ: elastyczna bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
· OPIS: jeansowe spodnie w moro, strzępiony, obniżony pas
· FIRMA: Gang [włoska firma] · ROZMIAR: 30 · WYMIARY: obniżony pas 78 cm, długość 103 cm · MATERIAŁ: bawełna · STAN: stan b. dobry, założone 2-3 razy, dołem lekko wystrzępione od przydeptywania, są na mnie niestety za długie L · OPIS: czarne, eleganckie, satynowe spodnie z kwiatowym haftem na dole, połyskujący materiał, lekko rozszerzane nogawki · FIRMA: Fishbone · ROZMIAR: 36/38, M · WYMIARY: pas 76 cm, długość 100 cm · MATERIAŁ: bawełna/poliamida · STAN: nie ma śladów użytkowania, założone 2-3 razy · OPIS: spodenki ¾. w biało-zielone pasy, żywe kolory, wesołe ![]() · FIRMA: Kenvelo · ROZMIAR: 36/38, M · WYMIARY: pas 76 cm, biodra 100 cm, długość 66 cm · MATERIAŁ: elastyczna bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założone 2-3 razy · OPIS: jeansowe spodnie bojówki, z kieszonkami, przecierane · FIRMA: Colloseum · ROZMIAR: 38, M · WYMIARY: obniżony pas 80 cm, długość 72 cm · MATERIAŁ: elastyczna bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założone 2-3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
· OPIS: bluzeczka z łódkowatym dekoltem, białymi lamówkami na rękawkach i aplikacją z przodu, ubranie mangowej postaci jest lekko ozdobione brokatem
· FIRMA: Colloseum [nie ma metek- pamiętam ![]() · ROZMIAR: 36/38, M · WYMIARY: biust 86 cm, długość 42 cm, rękaw 41 · MATERIAŁ: elastyczna bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy · OPIS: bluzeczka na jedno ramię, marszczona u dołu, ciekawa aplikacja, kwiatek lekko błyszczy · FIRMA: Colloseum - NICE · ROZMIAR: 36/38, S · WYMIARY: biust 72 cm, długość 48 · MATERIAŁ: bawełna · STAN: nie ma śladów użytkowania, założona 2-3 razy · OPIS: dwuwarstwowa bluzeczka wiązana na szyi, z błyszczącą taśmą pod biustem, lekko marszczona góra, wzór w kwiaty, ładna kolorystyka · FIRMA: TROLL · ROZMIAR: 36, S · WYMIARY: biust 74, długość 41 cm · MATERIAŁ: poliester · STAN: NOWA!!!! DOKłADKA !!!! ![]() - ZIELONA KOSZULKA Z CEKINOWą BIEDRONKą, ELASTYCZNY MATERIAł, KENVELO, ROZM. S/M SPORTOWA KOSZULKA Z NUMERKIEM BAWEłNA FISHBONE ROZM. M DZIEWCZęCA CZERWONA KOSZULKA Z FALBANKAMI ![]() BAWEłNA KENVELO ROZM. S/M Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
tutaj dodaję rzeczy szczególnie dla mnie cenne, wszystkie są NOWE, okazało się, że tak jakoś mi "nie leżą"
![]() ![]() [COLOR="Red"] Śliczna letnia, hippi sukienka, kupiona na wyprzedaży w Orsay, dla mnie niestety za długa ![]() NOWE !!!! KOSZULKA TYPU LONG, DWUWARSTWOWA, Z MOTYLKAMI/ORNAMENTEM BAWEłNA ORSAY ROZM. S/M SZYDEłKOWY PłASZCZYK, NIESPOTYKANY WZóR, śWIETNY DO JEANSóW H&M ROZM. M --> kupiony na allegro, bardzo mi sie podoba ale jestem za niska do tego typu rzeczy ![]() "CHłOPSKA" BLUZECZKA, WIąZANA Z TYłU, śLICZN WZOREK, DOBRZE WYGLąDA UBRANA NA DRUGą BLUZECZKę, NA MNIE NIESTETY ZA DUżA ![]() BAWEłNA H&M ROZM. 42 --> L Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
dokładka z poprzedniego wątku..
PŁASZCZYK JEANSOWY Z KENVELO naprawde ciekawie zdobiony- skorzane kwiatki, przeszycia, latki, kolorowe szwy..naprawde dobrze sie prezentuje, jest oryginalny i przyciaga wzrok, na mnie niestety za duzy bo to rozmiar L.. PLECACZEK-MIŚ mały, słodki i poreczny kokardka w kratke moze z niego uczynic modny gadzet LNIANA TOREBKA Z KORALIKAMI malutka, pojemna, usztywniana, pasuje do naturalnych, letnich ubrań MODNY SZARY KASZKIET W KRATĘ doskonały jesienny dodatek, bardzo "na czasie", krata, szarości i kolorowe szwy, naprawdę warto Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
TRAMPKI 38 Z CIEKAWYMI APLIKACJAMI wykonane z materialu imitujacego jeans, z cekinami, naszywkami, pacyfka kupilam nowe i te sa mi juz zbedne, byly zlaozone moze raz, nie sa ani troche nziszcozne
NOWE!!! BALETKI Z DEICHMANNA ROZM. 37 z dlugimi sznurowkami, bezowo-czerwone, na mnie niestety za male HAWAJSKIE SPODENKI rozm. z metki to 14 wg mnie jest to S/XS na mnie niestety okazały się za małe.. kupowane na Allegro w tym roku, z aok. 50 zl, naprawde ładne i miłe w dotyku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
wiele oddam za te spdonie
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1160855259 poza watkiem mam bolerko ![]()
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
aha i czy one sa pzy mi sie tylko wydAJE
![]()
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi sie ta spódniczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1160854319
Czy znajdziesz coś u mnie ? Poza wątkiem mam jeszcze koraliki w kolorach: bordowym, żółtym, pomarańczowym, fioletowe opalizujące, czarne i beżowe małe oraz białe. Jeśli byłabyś nimi zainteresowana to mogę zrobić zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
skład : 92% viscose i 8% elasthanne rozmiar to raczej S
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
DWUWARSTWOWA BLUZECZKA W KOLORZE MIęTY, WIąZANA NA SZYI
COLLOSEUM ROZM. M CZERWONY SWTEREK, TAKI "SZKOLNY" STRóJ ![]() ![]() KENVELO ROZM. S/M BIUSTONOSZE, NOWE !!! 75B [DOSTALAM W PREZENCIE A NOSZE C..] 1. COLLOSEUM, BRąZOWY Z CEKINAMI 2. H&M FIOLETOWY, PółUSZTYWNIANY, RAMIąCZKA W GROSZKI ![]() 3. H&M. śLICZNY TURKUSOWY, Z KORONKą I RóżYCZKą ![]() 4. H$M SEKSOWNY, ZWIERZęCY MOTYW, KORONKA, "BRYLANICK" POMIęDZY MISECZKAMI ![]() LETNIA BLUZECZKA WIąZANA NA SZYI I NA PLECACH, NOWA!! żAKIECIK W KWIATKI [przepraszam, ze takiw ymiety..dostalam aparat na marne pol godzinki.. ![]() ciekawy wzór, pasuje dow ielu rzeczy, Colloseum, rozm.M H&M, ROZM. UNIWERSALNY Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-21 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
mam w biblioteczce kilka ksiazek maturalno-licealnych, moze akurat ktos szuka
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ameska Czas edycji: 2006-10-15 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
aha dokladniejsze wymiary dodam jutro
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
To o spódniczkach pisałam ja, tylko z konta znajomej - przepraszam za pomyłkę
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Narazie widze jedna chetna oprocz mnie :P zrobilam mala dokladke ciuchow oraz kosmetyków, moze coś Ci sie jeszcze spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
nie masz juz tych buzeczek??
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dzięki za zaproszenie
![]() Znajdziesz coś z atą mini? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1160854319 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej
![]() spodobało mi sie u Ciebie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1160856427 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1160854713 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1160854319 znajdziesz cos u mnie za te rzeczy? moge poprosic o ich wymiary? mzoesz jeszcze pdoac wymiary turkusowego zakietu?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1160856427
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1160854713 jakie są wymiarki żakietu i czy coś znajdziesz u mnie za obie rzeczy ![]() P.S. Będę wieczorkie więc wtedy opiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie kurteczka orsey'a i sukienka hippi.
Poszukasz coś u mnie za te rzeczy? prosze o dokładne wymiarki i odp. w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.