|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odsysanie tkanki tłuszczowej
Jestem osobą szczupłą, sle po 2 ciążach mam na udach i brzuchu zbędne fałdki i zastanawiam się czy mogę bezpiecznie pozbyć się tego poprzez odsysanie. Jeśli można to proszę o inkormacje gdzie i w jakiej cenie jest wykonywany taki zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Odsysanie tkanki tłuszczowej
W takim przypadku efekty zabiegu są najlepsze i co najważniejsze jest on bezpieczny. (oczywiście na tyle na ile można mówić o bezpieczeństwie jakiejkolwiek operacji) Więc jeśli mogę to polecam tego typu zabieg. Z pewnością nie jest to jednak zabieg dobry na odchudzanie. Pytanie na ile uda się uzyskać obkurczenie skóry na "fałdkach". Tu wskazana jest cierpliwość i pomoc dobrego masażysty. Wielu chirurgów plastyków wykonuje tego typu zabiegi. Rozpiętość cen jest ogromna. Myślę, że za 2000 zł w przypadku niezbyt wielkiego zakresu zabiegu można go wykonać. I kolejna uwaga natury ogólnej. Odległości w naszym kraju są niezbyt duże, najczęściej kilka godzin pociągiem, koszty podróży również niezbyt duże. Warto czasami wychylić nos ze swego miasta, by oddać się w ręce dobrego fachowca. W przypadku mieszkańców Warszawy często oznacza to jeszcze inne bardzo wymierne korzyści.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.