|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Brązowe szpileczki BERSHKA, rozm 40/41 - raz uzyte
Witajcie dziewczyny! jestem na targowisku nowa, wiec prosze o wyrozumialosc. Z gory zaznaczam, ze wymienie je tylko za cos NAPRAWDE fajnego, przy czym bluzki nosze w rozmiarze M/L, natomiast spodnie ze wzgl na szerokie biodra L/raczej XL, no i buciki 41/42.
Mam do wymiany przesliczne brazowe szpileczki z zamszu, z delikatna, polyskujaca lamowka z brzegu. Na rozmiarze pisze 41 [ja nosze 41], ale bylam w stanie w nich pojsc tylko raz do sklepu i smialo moge stwierdzic, ze to nie jest moj rozmiar, strasznie bolaly mnie palce - wydaje mi sie, ze to zawyzone 40. Ich stan wizualny z wierzchu jest idealny, zamsz czysciutki, zadnych przetrac itp, jedyne slady po wyprawie sa na podeszwie i fleczku szpileczki- troszke sie starly, bo przyznaje, ze nie umiem chodzic w butach na obcasie, kiedy mnie cisna... zdjecie podeszwy i szpilki zrobie pozniej, jak podladuje akumulatorki z aparatu. Narazie wrzucam tylko foto ogolne jak wygladaly nowe [niczym sie nie roznia z wierzchu, tylko tym, ze teraz nie maja metki, stad te czarne ciapki na foto jakie zrobilam] , postaram sie jeszcze dzis dodac fotki pokazujace zuzycie najchetniej wymienie na inne szpileczki, ale juz w rzeczywistym rozmiarze 41. Dodaje, ze nie mam kartonika, poniewaz kupowalam je na wyprzedazy [niecale 60zl] i byly one w worku z raczka, ale ten chyba jeszcze posiadam pozdrawiam!
0Rh- Edytowane przez engracado Czas edycji: 2009-08-14 o 23:12 |
|
|
|
#2 |
|
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Brązowe szpileczki BERSHKA, rozm 40/41 - raz uzyte
Nie mam szpileczek 41 ale może coś u mnie znajdziesz?
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
hej, moze cos u mnie
??
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
tak jak obiecalam dodaje zdjecia, zaznacze tylko ze ostatnie foto na lewej szpilce jest ciemny cien, dopiero na focie to zauwazylam, byly lekko przybrudzone czyms, ale juz to wyczyscilam
![]() ecrulo, Olayla macie duuuzo slicznych rzeczy, ale niestety nic co by na mnie pasowalo i czego bym potrzebowala, przykro mi ;( pozdrowionka
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
up up
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.

MY
??