|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chwilowa znajomość? :(
W wakacje, gdy byłam za granicą napisał do mnie pewniem chlopak, nazwijmy go X. Bylam zdziwiona skąd ma moj numer, szybko się jednak okazało ze dostal go od mojej koleżanki Kasi. Opowiedziala mi ze to jej znajomy, ktory jest podobno fajny, a ona nie miala z nim juz tematu do rozmowy wiec dala moj numer i powiedziala ze mam podobny styl rozmawiania z ludzmi co on...o.o Z początku bylam na nią wsciekla ze daje na prawo i lewo moj numer, bylam takze chłodna dla niego. Z czasem jednak zaczelam pisac z nim bardzo czesto,i miło. Praktycznie cale dnie spedzalam z telefonem na wysyłaniu mu smsow, na kazdy mozliwy temat. Nie chcielismy jednak, zeby ktokolwiek z jego miasteczka o tym wiedzial- zaraz szybko poszlyby plotki, co nas oboje draznilo. Tak wiec nawet Oli nie mowilam jak z nim pisze. Mowilam o nim jak o przecietnym koledze.Wkoncu przyjechalam do miejcowosci z ktorej Kasia jak i pan X pochodzili.. Umowilam sie z nim na spotkanie, mielismy takze podobne zainteresowania wiec nie bylo nawet mowy chociaz o minucie ciszy. Kasia miała racje, bylismy do siebie bardzo podobni.. Z czasem nasze spotkania przypominaly bardziej randki, a rozmowy stały się intymne. Snulismy nawet w 'niby zartach' plany o wspolnej przyszlosci, o tym ze spedzimy razem wakacje za rok, np. w Chorwacji. Pan X, powiedzial takze ze ma zamiar pprzeprowadzic się do mojego miasta, poniewaz nie wyobraza sobie swojej przyszlosci w tym małym miasteczku w ktorym byl chowany. Strasznie sie cieszylam, bo nasze plany o wspolnej przyszlosci naprawde zaczely miec szanse na realizacje. Nie bylo miedzy nami tak bliskiego kontaktu w rzeczywistosci, nie calowalismy się, jedynie przytulalismy itp. Ale mimo wszystko nasze rozmowy byly jakbysmy chodzili ze sobą juz conajmniej pół roku. Lecz niestety ... Skonczyly sie wakacje, ja wrocilam do siebie. Zaczela sie szkola, i z poczatku mielismy ciagle tak samo dobry kontakt. Jednak z czasem zauwazylam ze on nie pisze juz do mnie tak ciepło jak dawniej.. Nasz kontakt sie zatracał, bylo coraz gorzej.. Niedawno, bylam wsciekla i napisałam mu sms, zeby zapomnial, ten na to odpowiedzial ze zrobione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chwilowa znajomość? :(
Letni romans - wakacje sie skonczyly, uczucie tez. typowe. Nie ma co roztrząsac.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On spotykał się z tobą i pisał raczej dla rozrywki. Pewnie lubi podrywać dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
No tak.. mogłam się domyślic. Ciekawa jestem tylko, co zrobi gdy znowu się spotkamy ; ] chociazby na swieto zmarlych, wigilie, sylwestra, ferie, wielkanoc, wakacje. Napewno sie miniemy. ehh.. ; /
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie wiem sama na co licze.. Umysl mowi ze to bez sensu, ze mam zapomniec. A serce.. chcialabym zeby on nagle zatęsknił, zeby sie odezwał, zeby bylo jak dawniej. To niestety niemozliwe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wakacyjna milosc
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Przypomniał mi sie wiersz Asnyka "Między nami nic nie było". No cóż, on spędził miło wakacje, ty równiez i na tym poprzestańmy. Sama widzisz że jak tylko wyjechałas, on znalazł sobie nową zdobycz, i nawet podrywa ją w taki sam sposób jak ciebie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.