|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kabaretki,podkolanówki,ra jstopy!
Kabaretki:
1.5 par malinowych 2.5 par różowych 3.4 pary kremowych 4.4 pary kolorowych:różowo-czerwono-pomarańczowe 5.5 par kolorowych:niebiesko-biało-żółte 6.4 pary niebieskich 7.4 pary brązowych Podkolanówki: 1.Wzorzyste,kolor cielisty,4 pary 2.Wzorzyste,kolor czarny,4 pary 3.Bezuciskowe,matowe,kolo r malinowy,4 pary 4.Bezuciskowe,matowe,kolo r błękitny,5 par 5.Bezuciskowe różowe,5 par Rajstopy: 1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. Wspomagają krążenie krwi.Pomagają zapobiegać obrzękom i żylakom oraz powstawaniu cellulitu.Przylegają idealnie do nóg.Nadają figurze doskonały wygląd.Przeźroczyste palce,wszyty klin. Czarne 4 pary Cieliste 11 par 2.Rajstopy korygujące sylwetkę,4 pary czarnych 1 para ecru. Są to różne rozmiary,podajcie jaki chcecie a ja postaram się poszukać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Kabaretki,podkolanówki,ra jstopy!
moze cos u mnie za
kabaretki jaki masz najwiekszy rozmiar? najchetniej kazdy kolor po 1 poza kolorowymi po parze podkolanówek i rajstopy jaknajwieksze po 1
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a w jakich rozmiarach sa te rajstopy?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś za
Podkolanówki: 1.Wzorzyste,kolor cielisty, 2.Wzorzyste,kolor czarny, 3.Bezuciskowe,matowe 2.Rajstopy korygujące sylwetkę, rozmiar 4 1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. Wspomagają krążenie krwi.Pomagają zapobiegać obrzękom i żylakom oraz powstawaniu cellulitu.Przylegają idealnie do nóg.Nadają figurze doskonały wygląd.Przeźroczyste palce,wszyty klin. Czarne 1 pary Cieliste 3 par też rozmiar 4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajdziesz coś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kilka podkolanowek/rajstop?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Rajstopy: 1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych.Cielist e 2.Rajstopy korygujące sylwetkę,1 para czarnych 1 para ecru. Podkolanówki: 1.Wzorzyste,kolor cielisty,2 pary 2.Wzorzyste,kolor czarny,2 pary 3.Bezuciskowe,matowe,kolo r malinowy,2 pary 4.Bezuciskowe,matowe,kolo r błękitny,2 pary Zapraszam do wątków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. cos u mnie za czarne i cieliste? intersuje mnie rozmiar 2
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych.cielist e
2.Rajstopy korygujące sylwetkę ecru. kabaretki malinowe potrzebują rozmiar 3 lub 4, zalezy jakie są, jestem wysoka i norm,alną sylwetkę mam, rajstopy sa zwykle za którtkie na mnie ;P więc w zalezności jakie są to 3 lub 4-ki ;d jak nie znajdziesz nic w wątku, pisz poszukam poza ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
cos za
1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. Wspomagają krążenie krwi.Pomagają zapobiegać obrzękom i żylakom oraz powstawaniu cellulitu.Przylegają idealnie do nóg.Nadają figurze doskonały wygląd.Przeźroczyste palce,wszyty klin. - 1 para 2.Rajstopy korygujące sylwetke - czarne Kabaretki: 1 pare malinowych 1 pare różowych 1 pare niebieskich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
interesuja mnie :
kabaretki brązowe,niebieskie,kremow e,malinowe podkolanówki: wzorzyste czarne i cieliste,bezuciskowe malinowe i błękitne oraz rajstopy antycellulitowe czarne i cieliste i korygujace czarne rozm 3 lub 4
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. - Cieliste roz. 3
![]() 2.Rajstopy korygujące sylwetkę - ecru tez 3 ![]() miała byś.? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
coś za 1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych.
Wspomagają krążenie krwi.Pomagają zapobiegać obrzękom i żylakom oraz powstawaniu cellulitu.Przylegają idealnie do nóg.Nadają figurze doskonały wygląd.Przeźroczyste palce,wszyty klin. Czarne 4 pary Cieliste 11 par 2.Rajstopy korygujące sylwetkę,4 pary czarnych 1 para ecru. ? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: Podkolanówki: 1.Wzorzyste,kolor cielisty,4 pary 2.Wzorzyste,kolor czarny,4 pary 3.Bezuciskowe,matowe,kolo r malinowy,4 pary 4.Bezuciskowe,matowe,kolo r błękitny,5 par 5.Bezuciskowe różowe,5 par
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za
Podkolanówki: 1.Wzorzyste,kolor cielisty,4 pary 2.Wzorzyste,kolor czarny,4 pary Rajstopy: 1.Damskie rajstopy o właściwościach antycellulitowych. Wspomagają krążenie krwi.Pomagają zapobiegać obrzękom i żylakom oraz powstawaniu cellulitu.Przylegają idealnie do nóg.Nadają figurze doskonały wygląd.Przeźroczyste palce,wszyty klin. Czarne 2 pary Cieliste 2 pary 2.Rajstopy korygujące sylwetkę, czarne i ecru? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
upppp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.