![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
E.Arden,Astor,Avon,Hipp,M atrix i inne..
Nieaktualne
Zapraszam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454408 Na wymianę szukam ciuchów (rozm 40), butów (rozm 40), z kosmetyków- bazy pod cienie Lumene. Poza tym, to co wpadnie w oko ![]() Uwaga! Jestem zwolenniczką raczej hurtowych wymian ;-) Zaczynamy ! ![]() Włosy: 1. L'biotica Moc Natury WAX- intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych. 20 ml 2. Avon naturals - odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych. Ze 125 ml zostało 90/100 ml 3. Biosilk- volumizing conditioner- odżywka do włosów. 5fl. oz 4. Matrix- color,smart- odżywka- nowa. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2010-08-03 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: E.Arden,Astor,Avon,Hipp,M atrix i inne..
Kosmetyki kolorowe
1. Oriflame- Giordani Gold "Lash fascination Mascara" - użyłam go jakieś 6 razy. 2. Astor mineral match- z 30 ml zostało jakieś 20ml. Raczej ciemny odcień. 3. Miss sporty- Fabulous lash curved- tusz. Używałam go sporo, ale nadal jest "mokry" i wszystko z nim ok. Oddam za drobiazg ;-) brak 4. a,b- małe błyszczyki Mon Ami (tylko wypróbowane) c) Astor- róż w trzech odcieniach. Niestety- jak widać- jeden kolor się pokruszył. Mimo to, polecam, bo jest świetny. 5. Miss sporty studio lash mascara. Używana kilkanaście razy, ale wszystko z nią ok. 6. Avon clearskin- sztyft/ korektor maskujący i leczący wypryski. Zostało ok 1/3, ale jest baaardzo wydajny. Oddam za niewiele ![]() 7. Ziaja nuno antytrądzikowy krem tonujący- odcień naturalny. Z 60 ml zostało jakieś 40/45ml. Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2010-04-22 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pielęgnacja:
1. Avon DrySkinSOS- krem do rąk 75 ml (raz użyty) 2. Hipp- krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała- z 75 ml została ponad połowa. 3. Oriflame- pure skin- matujący krem do cery tłustej. Z 50 ml zostało jakieś 35/40ml 4. Ziaja- tonik ogórkowy- z 200 ml zostało ok 190ml, czyli prawie cały. 5. Oceanic- Antybakteryjna maseczka łagodząca- 5 ml Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2010-04-06 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
c) Astor- róż w trzech odcieniach. Niestety- jak widać- jeden kolor się pokruszył. Mimo to, polecam, bo jest świetny. ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
5. Oceanic- Antybakteryjna maseczka łagodząca- 5 ml
1. Elizabeth Arden- Provocative woman- 4,8 ml (raz użyty) coś u mnie? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
. Matrix- color,smart- odżywka- nowa.
![]() |
#9 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
1. L'biotica Moc Natury WAX- intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych. 20 ml c) Astor- róż w trzech odcieniach. Niestety- jak widać- jeden kolor się pokruszył. Mimo to, polecam, bo jest świetny. 7. Ziaja nuno antytrądzikowy krem tonujący- odcień naturalny. Z 60 ml zostało jakieś 40/45ml. 1. Elizabeth Arden- Provocative woman- 4,8 ml (raz użyty) tusz oriflame jest czarny czy brąz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za całość do włosów?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
z checia oddam 3 bluzeczki
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
nie mam niestety aparatu, wiec wklejam takie cos zrobione komorka, z dalszej perespktywy wogole nie widac materialu wiec wklejam taki skrawek
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
Biosilk- volumizing conditioner- odżywka do włosów. 5fl. oz 4. Matrix- color,smart- odżywka- nowa. Oriflame- Giordani Gold "Lash fascination Mascara" - użyłam go jakieś 6 razy. Astor- róż w trzech odcieniach. N Avon DrySkinSOS- krem do rąk 75 ml (raz użyty) 5. Oceanic- Antybakteryjna maseczka łagodząca- 5 ml Elizabeth Arden- Provocative woman- 4,8 ml (raz użyty) Czarne wdzianko- tunika(?) rozm 38-40. Stan bdb. Na dole bombka. Ma miejsce na pasek. Wymienię ją tylko na coś super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
1. L'biotica Moc Natury WAX- intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych. 20 ml
2. Avon naturals - odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych. Ze 125 ml zostało 90/100 ml 3. Biosilk- volumizing conditioner- odżywka do włosów. 5fl. oz 4. Matrix- color,smart- odżywka- nowa. krem do rąk perfum elizabeth arden |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to jak bys widziala nasza wymiane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, rozumiem ze nie jestes juz zainteresowana bluzeczkami>?
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Astor- róż w trzech odcieniach. Niestety- jak widać- jeden kolor się pokruszył. Mimo to, polecam, bo jest świetny. Avon DrySkinSOS- krem do rąk 75 ml (raz użyty) Hipp- krem pielęgnacyjny do twarzy i ciała- z 75 ml została ponad połowa.
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. Elizabeth Arden- Provocative woman- 4,8 ml (raz użyty)
2. Avon- zalotka coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Avon clearskin- sztyft/ korektor maskujący,
Miss sporty- Fabulous lash curved, Miss sporty studio lash mascara, Oriflame- Giordani Gold "Lash fascination Mascara", Avon naturals - odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów, Biosilk- volumizing conditioner- odżywka do włosów, Oceanic- Antybakteryjna maseczka łagodząca Coś u mnie ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A mogłabym jeszcze prosić o podanie dat ważności tych produktów
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ciężko mi się odnieść cenowo jak by to wszystko wychodziło. Tak na prawdę najbardziej zależy mi na: Oriflame- Giordani Gold "Lash fascination Mascara"
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Na razie zrezygnuję z wymianki.
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.