![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nazywaja ją młoda dz****
Nie wiem czy watek dobrze umieszczony ..;P Wiec moja przyjaciolka ma nieskonczone 17 lat..i strasznie lata za chlopakami ..ale najgorsze jest to ze ze swoim pierwszym powaznym poszla do lozka po miesiacu znajomosci (ona miala 15 lat) pozniej ja zostawi..pozniej spotykala sie z innymi (bylo ich bardzo duzo) i za kazdym razem na pierwszym spotkaniu pozwalala im sie dotykac..rozmawialam z nia na ten temat ale ona nie slucha i przestalam jej doradzac bo i tak robila swoje..dalej tak robi ale ostatnio przyszedl do niej chlopak (2 spotkanie) i od razu poszla z nim do lozka!! jak sie dowiedzialam to sie poplakalam ze sie az tak nie szanuje..najlepsze jest to ze ci wszyscy co z nia spali i macali ja znaja sie wiec pewnie jak dala sie jednemu to ten powiedzial innemu ze jest latwa i tak przekazywali sobie..za kazdym razem chlopak jak dostal tego czego chcial to juuz sie nie pokazal a ona tylko mowi "no bywa" !! Nie wiem jak do niej dotrzec !! ona jest taka mloda a juz rosnie z niej dzi***!! Najbardziej bolesne jest to ze jestem z nia mylona! niektorzy co z nia spali nawet mnie z nia myla..i to ja mam opinie dziw**! Nie wiem co mam robic bo ja ja prosze mowie ze ja mam taka opinie przez nia a ona : przestan co cie obchodzi opinia ludzi niech sobie gadaja..chodze z nia do klasy wiec zakonczenie znajomosci nie bedzie najlepszym pomyslem..przepisac sie nie moge bo nigdzie nie ma miejsc! POMOCY
![]() Edytowane przez monia5392 Czas edycji: 2009-08-17 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Młoda dzi***
dziewczyna ma duży popęd; }
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
.
Potrzebujesz psychiatry. Cytat:
![]() Ależ się dzieci w wakacje nudzą, boshe ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ciebie boli to, że ona się tak zachowuje czy to, że was mylą?? Odniosłam wrażenie,m że to drugie
![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2009-08-16 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja dziewczynie wierze. Mialam w LO puszczalska kolezanke (po za tym ze sie puszczala byla w porzadku), tyle ze mnie nikt z nia nie mylil ale za to ludzie twierdzili, ze skoro sie z nia zadaje to jestem taka jak ona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
Omg
![]() ![]() Co Cię to obchodzi ? Skoro ta koleżanka chce się puszczać na prawo i lewo, to niech to robi. I niech się nie dziwi,że żaden chłopak nie traktuje jej poważnie. Mają okazję, to korzystają ![]() ![]() ![]() Żal mi takich dziewuch
` Per Aspera Ad Astra ` Pilot samolotu bojowego naddźwiękowego ! (spełniam marzenia i kontynuuję rodzinną tradycję) ![]() <- w F-35 ![]() Edytowane przez Forever In My Heart Czas edycji: 2009-08-16 o 14:34 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Zmien uczesnanie, kolor włosów, to nie beda Cie z nia myslic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
albo przestań się z nią zadawać. Najpierw na twoim miejscu zagroziłabym, że jak się nie zmieni albo troche przystopuje to zerwiesz kontakt. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Stolyca hazardu i rozpusty, gdzie chodzę 3 cm ponad chodnikami ;D Aż mnie duma rozpiera ! ;))
|
Cytat:
Bo ja szczerze wątpię.
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
wiesz co nie za bardzo rozumiem w zasadzie co Cie tak boli?? w koncu to tylko kolezanka , a nie np. maz wiec co ciebie obchodzi , ze ona sie " puszcza" ?? w koncu to jej zycie .... no i chyba ,tak troche z innej beczki ,ona nie zyczylaby sobie zebys pisala o tym na forum
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslisz ze jak np. dziewczyny opisuja na forum swoje problemy z TZ-tami to oni by sobie tego zyczyli? Pewnie by nie byli zadowoleni na wiesc o tym... Piszac o kims na forum nie pytasz raczej tej osoby o zdanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
w sumie nie rozumiem problemu. Poza tym ze jestes z nia mylona( co mi sie troche dziwne wydaje).
To twoja kolezanka a nie chlopak wiec co cie obchodzi jej zycie seksualne?? Jesli ona sama sie z tym dobrze czuje to pewnie znaczy ze ma duze potrzeby i lubi seks. To z kim ona spi to naprawde nie twoja sprawa ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
to ze sie puszcza i to ze z nia mnie myla..znam sie z nia od zawsze..gdyby nie to ze sie puszcza to naprawde fajna dziewczyna jest dla mnie jak siostra ..zreszta chodzi ze mna do klasy wiec zerwanie kontaktu chyba by nie bylo najlepsza decyzja jesli pozniej bedziemy siedziec kolo siebie a przepisac sie nie moge bo nigdzie nie mam miejsc w szkole..wlosy tez juz farbowalam i inaczej sie scinalam ale dalej nic..uhh
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- w szkole nauczyciele mowia do nas blizniaczki..na poczatku w klasie tez nas mylili ale pozniej juz jakos zalapali..nie wiem dlaczego nas myla ..chyba musze sprawdzic to nasze podobienstwo ..bo kiedys mieszkalysmy kolo siebie..;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Kurcze głupia sytuacja trochę... bo wiadomo- to kolezanka... jakby to byla osoba z innej klasy to możnaby pomyśleć o zerwaniu kontaktów, a tak to to raczej nie ma sensu zwłaszcza, że znacie się jak to określiłaś od zawsze...
Porozmawiaj z Nią szczerze, moim zdaniem trzeba mówić wszystko prosto w oczy- powiedz jej o tym, że jak dala sie jednemu to ten powiedzial innemu ze jest latwa i tak przekazywali sobie... może zrozumie...
„Ponieważ drogi jesteś w moich oczach, nabrałeś wartości i Ja cię miłuję” ( Iz.43,4) Aparat stały góra i dół 25.11.09r. 59.58.57.56.55.54.53.52.5 1.50kg Włosy [08.2010] ->63cm ...[?]... ->100cm ![]() paznokcie; włosy; skóra ![]() ![]() cellulit; tłuszcz; rozstępy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ale jak to jesteś z nią mylona... podobne jesteście, czy wiele ze sobą przebywacie..? też mam taką koleżankę, z tym że ona nie ma 17 a 21lat :P Myślę, że póki sama tego nie zrozumie to na pewno jej nie wytołkujesz....
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Jak już było wspomniane zmień drastycznie uczesanie, długość lub kolor włosów. W szkole przesiądź się do innej ławki i po sprawie. Choć myślę, że ludzie ni dlatego was mylą i wyrabiają sobie o tobie złą opinię dlatego, że jesteście podobne wizualnie ( choć to też może mieć jakieś znaczenie ) ale dlatego, że uważają, że skoro się przyjaźnicie to musicie być do siebie podobne z charakteru.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Fajnie sie dziewczynko nudzisz w wakcje.Dajcie spokój,bo ja w to niewierze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a ja myślę że nie powinna się od niej odsuwać..
jestem w podobnej sytuacji.. tylko że jest mała różnica.. ja poszłam z facetem do łóżka z którym jestem 2 miesiąc i który prawdopodobnie jak ze mną zerwie pochwali się wszystkim kolegom. I kumpele mnie za to opierniczają. Wiem sytuacja się różni.. ale gdy po którymś tam razie ta dziewczyna się naprawdę zakocha a ten ją wykorzysta i porzuci? Zwróci się do kogo jak nie będzie miała przyjaciółki? Albo jak w końcu wpadnie to co zabije się?? Nie odsuwaj się od niej, tłumacz delikatnie nasuwaj obraz tego co o niej myślą, jak wykorzystują. Podsuń jej obraz tego co myśleli by o niej rodzice, najbliżsi, ktoś na kim jej szczególnie zależy. Zapytaj ją wprost czy siebie szanuje? Dlaczego tak robi? Może boi się opuszczenia? Może boi się tego że nie będzie miała nikogo przy sobie i dlategio tak robi?Może to strch przed samotnością? Zapytaj co ona o sobie myśli teraz w tym momencie ze świadomością tego z iloma to już robiła? Trzeba do niej dotrzeć a nie odsuwać się i powiedzieć: byłaś moja przyjaciółką ale niestety chodzisz z każdym do łóżka więc nie chce Cię znać... to tylko moje zdanie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ogranicz z nią kontakty, jeśli trzeba to nawet do zera
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
tak tylko do niej nie dociera!! ..taki jeden spotkalsie z nia i poszli do lozka pozniej sie nie odzywal a po paru tygodniach znowu wpad do niej i tez poszli do lozka i juz w ogole go nie widziala..ja jej tlumacze ze co powiedza jej rodzice jak sie dowiedza od kogos a ona mowi ze sie nie dowiedza a jak tak to powie ze to nieprawda ze ktos sobie to wymyslil..rozmawiam praktycznie dzien w dzien z nia o tym ale to nic nie daje..
a jak ide z nia ulica a idzie jakas dziewczyna mloda w ciazy to mowi ale te dziewczyny sie nie szanuja ..nie szanuja swojej godnosci..a jak ja mowie ze ona sie podobnie zachowuje i tez ja to czeka niedlugo to twierdzi ze nie prawda bo sie zabezpiecza.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
no kazdy sie pyta czy my jestesmy siostry a my w ogole nie jestesmy spokrewnione..dosyc czesto razem spedzamy czas..juz nieraz chcialysmy zrobic testy dna zeby sprawdzic;P ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
nie musisz mi wierzyc..wiesz wolalabym zeby to niebyla prawda ale niestety tak nie jest.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a przedstaw jej całe jej zachowanie pytając co by zrobiła gdybyś to robiła ty? ciekawe co by powiedziała. Pytaj, zadawaj pytania na które często trudno znaleźć odpowiedź. Albo powiedz zmieniłaś się, nie taką Cię znałam, straciłaś wiele w moich oczach. To mi dzisiaj powiedziała kumpela. Dało mi popalić. Mówię doprowadź ją do takiego stanu że w końcu wszystko zauważy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Dobra laski Dzieki za wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
przestań sie z nia zadawac.
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hmm też mam taka koleżankę co się "dupi" po menelach po budowach i pociągach z kolegami...ma chłopaka ale i tak korzysta z innych. i daje za piwo.
żalosna przestałam się z nia kolegować... ty tez tak zrób! Pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Od razu zakładacie, że skoro często zmienia facetów to ma problemy ze sobą i że jest wykorzystywana przez nich. A może po prostu lubi sex i to ona wykorzystuje tych biednych chłopaków. Jakby była facetem w ogóle nie było by problemu, ale że jest dziewczyną - od razu dziwka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.