|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moje pierwsze małe dzieła
Cześć
![]() ![]() Udało mi się zrobić 20 par, koralików dużo zostało ale pomysłów brak, bo to co mam już ciężko w inny sposób połączyć ze sobą. Dlatego właśnie zrobiłam kolejne zamówienie ![]() A Tu chcę Wam pokazać te moje pierwsze dzieła i czekam na opinie. Krytyczne również mile widziane - pomogą mi się czegoś nauczyć. Pozdrawiam ![]() Agnieszka P.S. Lepiej wykonane zdjęcia w poście poniżej. Edytowane przez agnieszkamat Czas edycji: 2009-08-20 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje pierwsze małe dzieła
To ja zacznę
![]() Co do kolczyków to myślę, że jak na pierwszą próbę jest nieźle, zachęcam Cię do dalszej pracy ![]() ![]() I na koniec proponuję nie tworzyć hurtowo, lepiej postarać się i bardziej przyłożyć do jednej pary niż natrzaskać bylejak 20par. Generalnie jakość a nie ilość- zobaczysz to naprawde bardziej satysfakcjonujące Czekam na następny wrzut ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za komentarz
![]() Zdjęcie robiłam na szybko, dlatego tak wszystko razem jest ale obiecuję - następnym razem na pewno będą lepsze zdjęcia ![]() Zrobiłam ich tyle dlatego, że chciałam poćwiczyć te loopiki ale dziś patrząc na nie wiem, że niedługo zostaną rozłożone na części i zrobione jeszcze raz ![]() Starałam się jak mogłam ale sama widzę, że pierwszy loopik różni się od 50 ![]() Obiecuję, że będę ćwiczyć a jak tylko będę mieć nowe materiały (już nie aż tak podobne do siebie) to wrzucę tu nowe zdjęcia. No i z tymi też postaram się coś zrobić.. Dziękuję za opinię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przeraziło mnie trochę, jak przeczytałam, że zrobiłaś 20 par w jeden dzień
![]() Więc tak - gołego druciku raczej nie zostawiaj, jak już musi tak być to stosuj rurki. O loopach trudno coś powiedzieć po tym zdjęciu, ale gdzieniegdzie widać niepoodginanie, proponuję przeczytanie wątku 'dla zielonych' ![]() Poza tym same kolczyki bardzo kolorowe, ale wszystkie zrobione na jedno kopyto. Radzę zamiast iść w ilość popracować trochę nad kompozycjami, urozmaicić. Widać, że masz do tego dużo zapału, więc nie poddawaj się i pracuj dalej ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Koralik - drucik - koralik - drucik i tak 20 razy.\
Nudno. Skoro masz tyle materiałów, szalej, kombinuj, nie rób na jedno kopyto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Oto zdjęcia..
A w tym momencie posiadam tylko szpilki i jakoś nie mam pomysłu jak w inny sposób mogłabym z tego zrobić kolczyki. Ale wierzę, że wszystko przede mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też myślę, że jeszcze wszystko przed Tobą - chyba każdy zaczyna od koralików na drucikach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przyszła nowa paczuszka.. Może teraz będzie chociaż troszkę mniej nudno.. Wiem, że to żadna rewelacja ale cały czas się uczę, ćwiczę, próbuję. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś zrobić coś ładnego
![]() I dziękuję wszystkim za komentarze ![]() Edytowane przez agnieszkamat Czas edycji: 2009-08-25 o 23:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Uda, uda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.