![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
od M do XXL wiosennie i letnio, elegancko i luzacko
!!!Alladynki!!!
dokładka dwie bluzki XL na duży biust, post 5 Odpisujcie!!!! - jeżeli w pewnym momencie rezygnujecie z wymiany napiszcie mi o tym! Szanujmy się! Na posty jednej z wizażanek (być może się domyśla że to o nią chodzi) nie będę reagować - nie chcę tracic dla niej czasu skoro w pewnym momencie i tak nie doczekam się od niej odpowiedzi. -noszę rozmiar 42-44! !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() -Wysyłka poleconym lub priorytetem -raczej nie rezerwuje -osoby z ilościa przekupek mniejszą niż 10 wysyłają pierwsze (lub które mają negatywa) -nie wysyłam pierwsza -ja was nie ignoruje - wy mnie też nie ignorujcie -jeżeli na czyms ci zależy z mojego wątku a ja niczego u ciebie nie widze dla siebie to możemy się umówić ze kupisz mi coś co jest mi potrzebne poszukuję zawsze i wszędzie: albo czasem ![]() ciuszków dla dziewczynki 104-110 kaloszy rozmiar ok 25 spódnica ołówkowa 42/44 kolczyki chętnie szydełkowe kule lub inne szydełkowe, lub z koralików rajstopy nowe, czarne lub ciemno kolorowe chętnie bielizne 80D buty 41 (rzadziej 40) nie na obcasie kurtka wiosenna żel do twarzy coś dobrego antycelulitowo/odchudzającego (chętnie Ziaja, Eveline)!!!!!!!! smakersów w sztyfcie (oprócz melona i ananasa) !!!!!!!!!! coś z planet spa serii oliwkowej! (do ciała) So elixir YR!!!!!!!!!! Oda au reve YR!!!!!!!!!!! Voile D'Ambre YR Amber elixir Miss O podkład jasny kryjacy bardzo ciekawe odcienie cieni, chętnie rhea coś z kwasami bha ale o słabym natężeniu, np tonik bha filtr ale mineralny (i który nie zawiera w sobie cyclopentasiloxane) żelu do mycia dziecka, I I I \ / mam tabletki antykoncepcyjne - Microgynol i Cerazette - obydwa opakowania zaczęte ![]() * super kostium kapielowy w kwiatki Body Zone by Kappahl, góra 42, dół 40, miseczka według mnie C, stan idealny *bikini, miseczka B/C *świetna spódnica ołówkowa z super kieszeniami, rozmiar 38 - mam dwie sztuki, nowe - 36 do 39 w pasie, biodra 39 - 43 *rurki takie jakby krótkie (do kostek) lub długie rybaczki, nowe, rozmiar 40 *long morski, rozmiar 38, jest super czego nie widac na zdjęciu, ma wadę - dziurkę malutką, nie powiem że nie widoczną bo jest na brzuchu ![]() *spódnica beżowa rozmiar 42 alladynki janożółte i białe z fajnego materiału, niektóre osoby porównują do satyny ![]() *bluzeczka ORSAY XL, ale także XXL
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-11-17 o 09:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: od M do XXL wiosennie i letnio, elegancko i luzacko
Bluzki, topy, t-shirty, tuba
Bluzka NEXT, rozmiar 18 (44? będzie idealna na 44, choć się ładnie rozciąga), rękawy 3/4, przy dekolcie ozdobne guziki, jest super, nie wiem czy oddam łatwo, biust 50x2 Załącznik 3125626 *bluzka czerwona H&M, rozmiar M, pod szyją mała stujka i guziczki takie jak widać biust 46, sporo się naciąga rękaw 58 dług. 57 Załącznik 3111067 *turkusowa bluzka wiązana w kopertkę, rozmiar XL, stan dobry *bluzka buraczkowa kopertka, rozmiar M *bluzka na ramiączkach rozmiar M, miękki materiałek (nie jest wypłowiała ![]() *Thirt polo NEW LOOK, rozmiar 16 (44 ale to raczej 42) *Biała dzianinowa bluzeczka na ramiączkach, rozmiar na oko 42 *Kamizelka z odkrytymi plecami beżowa, rozmiary 38 i 42, jedna kamizelka grafitowa 38 38 (39-40 biust) 42 (44 biust) Mam kamizelki i z haftem z tyłu i bez niego. Rozmiar 42 z haftem ma o 2cm wiecej w biuście niż 42 bez haftu, czyli ma 45/46.
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-11-17 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
alladynki, rybaczki, spódnice, sukienka
*spódnica khaki XL, stan b.dobry mało noszona Załącznik 3237686 *spódnica jeansowa ze streczem, stan b.d - pas 41-45, dług. 64 Załącznik 3111031 *spódnica biała w czarne mozaiki(?), rozmiar L (dobra też na XL), stan dobry (chyba trochę wyblakły kolor) pas 42x2Załącznik 3067267 *spódnica grafitowa za kolano/do pół łydki, rozmiar L (XL), pas 42x2, długość 68Załącznik 3067277 *bluzka buraczkowa L Załącznik 3067285 *Nowe spodnie Alladynki wszystkie rozmiary! - od 36 do 42 - czarne i beżowe (także jasnożółte - jasnożółte w pierwszym poście) - materiał to układający sie len. Także białe - rozmiar 40, mogę mieć też 36. Zdjęcie białych i żółtych w poście 1. 42 (pas 42, dł - 65, dł. nogawki - 31, stan 38) 40 (pas 40, dług - 62, dł. nog - 30, stan - 36) 38 (pas 37, dług - 62, dł. nog - 29, stan 35) 36 (pas 35, dług - 62, dług. nog - 29, stan 34) *Spódnice czerwone z haftem, od 38 do 42 *Spódnice czerwone, różne rozmiary, do 42 *Rybaczki (do kolan) jasnozielone 44, ładnie pupa w nich wygląda ![]() bluzka bladoróżowa ATMOSPHERE , 38-40 rozmiar z metki
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-11-17 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
żakiety, swetry
Spodnie z materiału, czerń, naszyłam sama naszywkę ale można ją odpruć ![]() Załącznik 3314753 Spodnie jeansy, gruby dobrej jakości jeans, nie ma nigdzie rozmiaru ale na oko 42, pas 41-42x2 (nie rozciąga się), dł. nog wewn. 79cm, najchętniej na inne spodnie ciut większe ![]() Załącznik 3091117 *Żakiet czarny XL taki bardziej luzacki niż elegancki *Czarne żakiety krótkie z lnu - nowe!! - rozmiar 40, 44! - na zdjęciu na mnie 42 (nie umiem pozować) 44 - biust 53-54 40- biust 49-50 *Żakiety kolorowe (zielone, jasny fiolet, szarobłękitny, niebieskie) - krótkie z krótszym rękawem na jeden guzik i długie z dłuzszym rękawem na trzy guziki - nowe - rozmiary od 38 do nawet 50! - z lnu. (na osobie wyglądają tak samo jak czarny na ostatnim zdjęciu) wymiary narazie 42 i 44 ![]() 42 - biust 47-48, pas na wysokości guzika (czyli wyższy) - 46 44 - biust 53-54, pas 49 *sweterek czarny z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 38/40, stan dobry, wymaga delikatnego oskubania *sweterek brązowy z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 40, stan dobry/b.dobry *Żakiet brązowy ze sztruksu,tylko kilka razy przymierzany, XL chusta/szal nowy (kształt prostokąta) ze złota nitką
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-10-04 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Torebki, ślinia i zabezpieczenia do kontaktów (nie ma na zdjęciach), chusta, męska koszula Chorokee XXXL i bluzki
zabezpieczenia na kontakt Safety, z 8 sztuk jest 6 turkusowa bluzka LZałącznik 3067290 czarna bluzka LZałącznik 3067291 bluzka szara w paski XL, na 105-110 w biuście bluzka beżowa z guziczkami, na 105-110 w biuście, długie rękawy
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-11-17 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze teraz cos za alladynki-mam naowy watek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za:
*Tunika biała Vero moda, rozmiar M, cienka trochę prześwitująca (był do niej w komplecie topik na ramiączkach)\ ?? pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1271323247 rozmiar 38
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
odpisane
oniaczeq - nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1271323211 cos u mnie moze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czyli u Ciebie by mnie jednak interesował *Czarne żakiety krótkie z lnu - nowe!! - rozmiar 40, 44 i 46! - na zdjęciu na mnie 42 (nie umiem pozować)
to jest ten tak ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271325620 Tylko prosiłabym wymiary rozmiaru 44 i 46 ponieważ nie wiem który mi się biust zmieści . I te kosmetyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tu są wyraźne zdjęcia
1-2. bluzka widać materiał jest leciutko skulkowany nie widać tego tak bardzo . 3-4. bluzeczka i jej wada 5-9. spodnie i wady czyli minimalne plamki , które ledwie co widać , sama je zauważyłam dopiero jak się przyjrzałam. Nie zauważyłam a jeszcze sweterek Cie ineteresuję , czyli chcesz jego foto lepsze ? A mnie by w takim razie jeszcze to interesowało dodatkowo https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1271325620 Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-04-15 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1271323211 , może za komplet bielizny ?
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
*Żakiety kolorowe (zielone, jasny fiolet, szarobłękitny, niebieskie) - krótkie z krótszym rękawem na jeden guzik i długie z dłuzszym rękawem na trzy guziki - nowe - rozmiary od 38 do nawet 50! - z lnu. (na osobie wyglądają tak samo jak czarny na ostatnim zdjęciu) tylko tego prosiłabym wymiary rozmiaru 42 i 44
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
upadły anio, logowianka - odpisałam
dziewczyny - nie moje rozmiary!!!!!!!! komiecznie - stanik za duży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ta bluzka jest nowa, nie miałam jej ani razu ubranej y metki rozm 42
duzo adniejsza niz na zdjciu long zmierze jak wroce z pracy, nie jest rozpinany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
stan oceniam na dobry , też już powoli zaczyna się kulkować ale nie widać jeszcze tak tego bardzo , nie jest zniszczony . Widać normalne ślady użytkowania . wszystko mierzone na płasko a spokojnie się jeszcze rozciągnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przód spodni mierzony do kroku 27 ,tył 33. nie są to biodrówki anie bardzo wysoki stan tak po środku raczej .
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- czyli z kosmetyków te cienie które wkleiłam , lakiery Golden Rose kolor 22 (złoto-fioletowy opalizujący), 90% Rival de loop, kolor 28 (szaro-fioletowy opalizujący, 90%) Poczwórne cienie Avon Aquadelic, wypróbowane tylko cień grafitowy/czarny w płynie, podróbka (chyba) chanel i ten czarny z lnu interesował by mnie rozmiar jednak 46. A tych kolorowych takie same wymiary ? I prosiłabym jeszcze o wymiar kolorowych 42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to jest materiał sweterkowy? bo nie wyglada...
aha, tak wstępnie powiem że nie oddam ci dwóch nowych zakietów za twoje rzeczy....chyba że coś jeszcze fajnego zaoferujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za spodnie alladynki 44 jeśli są lub 42
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No to raczej jest taki materiał jak na bluzę , sweter no ciężko mi powiedzieć
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- W takim razie u mnie za dwie bluzki , rybaczki i sweterek . z kosmetyków te 3 cienie ,które wstawiłam na zdjęciu . Szminka supertrwała Avon, Stay pink, j.w, pomadki zostało 90%, błyszczyka 70% Pojedynczy cień Manchattan (brak numerka, kolor na zdjęciu - jasno zielony) lakiery Golden Rose kolor 22 (złoto-fioletowy opalizujący), 90% Rival de loop, kolor 28 (szaro-fioletowy opalizujący, 90%) Poczwórne cienie Avon Aquadelic, wypróbowane tylko cień grafitowy/czarny w płynie, podróbka (chyba) chanel i ten czarny z lnu interesował by mnie rozmiar jednak 46. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ta bluzka ma dekold taki portfelowy
chciałabym alladynki rozm 40 beżowe i czarne dł longu 77 pachy 46 (mocno się naciĄga) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a z tych rzeczy do których linki wstawiam u ciebie nic nie dobierzessz?
moglabys wybrac 4-5 rzeczy bo i tak ich nie noszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie znajdę nic więcej poza wątkiem , więc tylko to by mnie interesowało :
W takim razie u mnie za dwie bluzki , rybaczki i sweterek . z kosmetyków te 3 cienie ,które wstawiłam na zdjęciu . Szminka supertrwała Avon, Stay pink, j.w, pomadki zostało 90%, błyszczyka 70% Pojedynczy cień Manchattan (brak numerka, kolor na zdjęciu - jasno zielony) lakiery Golden Rose kolor 22 (złoto-fioletowy opalizujący), 90% Rival de loop, kolor 28 (szaro-fioletowy opalizujący, 90%) Poczwórne cienie Avon Aquadelic, wypróbowane tylko cień grafitowy/czarny w płynie, podróbka (chyba) chanel i ten czarny z lnu interesował by mnie rozmiar jednak 46. Nie wiem , czy to za mało za moje rzeczy , za dużo , czy w sam raz ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
*turkusowa bluzka wiązana w kopertkę, rozmiar XL, stan dobry alladynki rozm 40 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.