|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Potrzebna jakakolwiek zmiana...
Załączę zdjęcie - tak żeby ułatwić wam "zadanie"
![]() ![]() Makijaż non stop robię taki sam, bo zwyczajnie... nie umiem sie malować.. Jakiścień do powiek, kreska na dolnej powiece i tusz do rzęs... to wszystko. \ Jeśli macie jakieś pomysly, to z niecierpliwością czekam na obiektywne opinie ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebna jakakolwiek zmiana...
Skoro przefarbowałaś włosy na ciemne może wato spróbować z henną na brwi .
Co do makijażu na MM masz tyle propozycji ,że na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() A jeśli chcesz jakieś dużej zmiany to może wizyta u fryzjera ? ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mam dla ciebie dwie propozycje dotyczące fryzurki:
Pierwsza, mniej odważna to grzywka na bok a włosy możesz wyrównać na prosto. Taka klasyczna fryzurka. (załącznik 1) Druga, odważne krótkie ścięcie. Masz ładną buźkę która warto odsłonić! (załącznik2) Co do koloru to mogłabyś pokazać foto z tymi ciemnymi, może wystarczy henna do brwi i będzie ładnie,a może trzeba je rozjaśnić. Musimy zobaczyć aby ocenić.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hm , co do makijażu to może spróbuj coś w stylu smokey eye ? , ja najpierw też robiłam ciągle zwyczajną kreskę i tusz ewentualnie jakiś cień : ) koleżanka pokazała mi jak zrobić ładne `smokey ` i bardzo mi się podobała taka zmiana makijażu : ) zależy też jakie odcienie cieni by Ci pasowały, ja robię od jaśniutkiego brązu do coraz ciemniejszego wchodzącego lekko w czarny ;dd jeśli pierwszy raz się z takim czymś spotykasz to poczytaj na necie troszke i pooglądaj zdjęcia xd .
a włosy, to może pokombinuj z pasemkami ? pozdrawiam ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja Cię widzę w... rudym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Na twoim miejscu zmieniłabym podkład-na mniej pomarańczowy, tak na początek.No chyba ,że to pomarańczowe solarium-wtedy też bym sobie darowała i poszukała samoopalacza dającego delikatny brąz a nie pomarańcz jeśli już czujesz potrzebę przyciemniania skóry.Nie pasuje do ciebie, do twoich oczu i do barwy włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ekhem... TO NIE ŻADEN PODKŁAD, ANI SOLARIUM. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.