|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Impreza tematyczna. Pomysły!
Cześć Dziewczyny!
![]() Przepraszam jeśli nieodpowiedni dział. Nie wiedziałam, w którym umieścić. ![]() Zbliżają się moje 18ste urodziny. Chciałabym urządzić imprezę tematyczną. Mam na myśli: lata 60-70/80, retro, KICZparty, Hawaii Party, itd. Może byłyście na tego typu urodzinach? Jak to się odbywało? Co było, czego nie było(i na to narzekali)? Poszukuję pomysłów, być może macie jakieś wskazówki z własnego doświadczenia, bądź akurat wpadło Wam coś do głowy? Za wszystkie rady będę bardzo wdzięczna! ![]() Myślałam też o WHITE Party, wszyscy ubrali by się na biało, +białe ozdoby- balony, itp. Zastanawiam się czy to nie byłoby najprostsze? Czy to niezbyt skomplikowane przygotowywać specjalne stroje np. z kwiatkami hawajskimi itp.? Myślicie, że ludziom by się spodobało? Już sama nie wiem...
Edytowane przez _Balba_ Czas edycji: 2010-01-14 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.