|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Głęboki blond?
Witam. Na wstępie powiem, że przeczytałam mase wątków o szamponetkach, ale nigdzie nie znalazłam konkretnych odpowiedzi na moje pytania.
A więc ![]() Jakiej firmy szamponetka jest najlepsza? Czy bardzo niszczy włosy. PRZEDEWSZYSTKIM : czy kolor zmywa się do końca po tych np. 4 myciach? Dodam, że mam średni blond naturalny i tak tylko na ferie chciałam "zaszaleć" ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1100005714 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1100005645 Dziękuje z góry za odpowiedż ![]() ![]() Edytowane przez eweluunaaa9393 Czas edycji: 2009-02-04 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Głęboki blond?
jak kiedyś kiedyś bawiłam się w szamponetki, to żaden blond mi nie wyszedł, nie wiem jak to teraz z nimi jest. Jest tego dosyć więcej i w ogóle więc może akurat by Ci się udało. Wszystko niszczy włosy.. ale szamponetka na pewno nie w takim stopniu jak farba. I od pojedynczego pomalowania nic Ci się nie stanie. I zmyć powinna się, ale to nie zawsze tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No własnie, to jest nagorsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Głeboki blond? Przedewszystkim skad tytul postu? ŻADNA szamponetka nie rozjasnia wlosow, ani o jeden ton, ani o 2, ani o 8 jak w wypadku tych zdjec. Szamponetka mozna tylko przyciemnic kub nadac refleks, nie zawieraja utleniacza ani amoniaku= nie rozjasniaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tytuł postu? chodziło mi o to ze mój kolor jest taki mysi. Niby blond ale zimą taki szary. Stąd tytuł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Aaah, ale to, ze mysi, nie znaczy, ze gleboki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mysi nie znaczy, ze głeboki, ale chodziło jak ten głeboki blond osiągnoc
![]() ![]() Własnie kupiłam szamponetkę piaskowy blond z joanny, i spróbowałam na jednym pasemku, ale nie widać kompletnie nic. Miałas/miałes racje ![]() dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Szamponetka nigdy nie rozjaśni włosów
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
wiesz co moim zdaniem szamponetki nie niszcza tak wlosow wiec mysle ze bez problemu nie zniszczy ich. A zmycie na pewno nie zmyje sie po 4 myciach jak to jest mowione tylko na pewno bedziesz miala ja dluzej tylko ze przy zmywaniu wiesz ze moga byc rozne odcienie tego blondu;p ale te linki co umiescilas to ten drugi blondzik fajnieszy;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
FArbowalam szamponetka wlosy jakis miesiac temu i do dzis nie moge jej zmyc. musze polozyc farbe rozjasniajaca. Mialam jasny zloty blond a teraz mam takie nijakie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.