|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Color Touch - Welli
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie farb Welli Color Touch. Fryzier nałożył mi tą farbe i powiedział iż powinna się zmyć do 2 miesięcy. Ja również w intrenecie wyczytałam, że jej trwałość trzyma się do 24 myć. Jednak u mnie mija juz 1,5miesiaca gdzie myje wlosy prawie codziennie i kolor co prawda już bladszy jednak ciagle jest!! Ja mam wlosy rozjasniane - bardzo jasny blond i jak nic teraz kolor z tej farby nie chce się zmyć a mi szczeze mowiac on już przeszkadza. Chce wrocic do mojego wcześnijszego koloru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Color Touch - Welli
A czy ta farba zniszczyła Ci włosy? Bo też chcę farbę bez amoniaku i się właśnie waham czy Color Touch czy CHI Farouka. Chcę pomalować sama w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na Twoim miejscu spróbowałabym potraktować włoski jakimś szamponem oczyszczającym (np. z goldwella) lub szamponem przeciwłupieżowym (np. head&shoulders). Powinno pomóc...
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziekuje, wlasnie wziełam się za mocniejsze szmapony zobaczmy co z tego wyjdzie...oby tylo zeszlo napewno!!! Co do farby to nie zniszczyla mi wlosow, wrecz przeciwnie. Wlosy byly blyszczace i mieciutkie w dotyku. Ogolnie ta farma ma za zadanie rowniez je odzywiac co akurat sie udalo. Jezeli jest ktos zdecydowany na kolor to polecam owa farbe. I dlugo sie trzyma ja w moim przypadku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
własnie się dowiedzialam, że ten color touch nigdy nie schodzi do konca wiec teraz mi pozostal taki kolor włosów jakiego dokladnie nie chcialam ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.