![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Widziałyście ? Co o tym sądzicie ?
http://heartcore.fbl.pl
Photoblog pewnej dziewczyny, która mieszka bodajże w Londynie. Każdy jest jaki jest i wiadomo, że nie będzie się zmieniał tylko dlatego, bo ktoś ma jakieś "ale". Jednak zastanawia/dziwi mnie to, że ta dziewczyna robi takie rzeczy. Świadomie zadaje sobie ból i oszpeca ciało. Kiedyś wspominała, że tak każe jej szatan. Na jej photoblogu można się spotkać z różnymi opiniami, jednak ciekawi mnie co myslą o tym wszystkim Wizażanki? ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyście ? Co o tym sądzicie ?
![]()
Edytowane przez blaque Czas edycji: 2007-01-29 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nie oceniam ludzi po wyglądzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
okropnosc
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
ja takze nie oceniam ludzi po wygladzie
![]()
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Widziałam ten fotoblog juz dawno i owszem myślałam, żenie oceniam ludzi po wyglądzie ale to przesada...Zero powagi w takim wieku i totalne zniszczenie ciała..A fuuu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Każdy robi to co lubi a tymbardziej ma prawo wyglądać jak chce...Dla jednych tatuaż i kolczyki oszpecają ciało dla drugich są formą artystyczną i nie każdemu musi sie to podobać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() Po pierwsze nie rozumiem dlaczego robi sobie taka krzywde ![]() ![]() Nie znam jej osobiscie, i nie zdziwilabym sie, gdyby byla mila i sympatyczna dziewczyna, bo czemu by nie... Jej wyglad jest jednak dla mnie przerazajacy. Przeraza mnie, bo robi to sobie sama. Ja nigdy nie zdobylabym sie na cos takiego. Edit: Komentarz tej dziewczyny ze strony http://www.photoblog.pl/heartcore/539803 lekkilool bo na tym zdjeciuz krwia na twarzy krew jest po iglach, a nie cieciach. po tym tu na szyi akurat mam blizne. lucifer - nie cpam, dziecinstwo choc skomplikowane, to nie jakies tragiczne. jestem dosc pogodna, choc trudna osoba. ale nie mam depresji ani nie robie tego z rozpaczy czy tez po to by sie ukarac. znajduje w tym przyjemnosc. moze i mam cos w sobie z masochizmu. bol jest dluga historia, za dluga by ja tu opowiadac. podobnie z krwia. moze i nie jestem normalna, wiem. ale jestem bardzo swiadoma tego co robie. jak mozesz to zostaiwaj komentarze pod nowymi zdjeciami, bo do tych rzadko zagladam. pozdr.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Nie chodzi mi tu o ocenianie tej dziewczyny. Chciałam poznać opinię co sądzicie o takim oszpecaniu ciała i zadawania sobie bólu. Równie dobrze mogłaby być to któraś z Was.
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
link ze strony tej dziewczyny "Fazowe foty" zdecydowanie lepiej oglądać z pustym żołądkiem
![]()
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie chodzi o tatuaże i kolczyki ale o masochistyczne traktowanie ciała wg mnie to jest wstrętne i oszpeca całą kobietę, to chyba faktycznie jakaś choroba psychiczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oszpecić ciało świadomie można sobie chlastając sie po rękach czy innych częsciach ciała żyletką bądź czymś podobnym,to trzeba leczyć ale nie robienie sobie tatuaży czy piercingu.Nie rozumiem Waszego oburzenia,owszem jak wczesniej wspomniałam nie musi sie to każdemu podobać ale po co odrazu teksty że z dziewczyną jest coś nie tak.Ja też mam tatuaż i pare kolczyków i to nie dlatego że chciałam poczuć ból ale dlatego że mi sie takie "ozdoby" podobają.A wogóle to co komu to przeszkadza?Robi Wam to jakąś krzywde?NIE więc bez sesnu wogóle sie bulwersujecie.Każdy robi to co lubi powtórze po raz kolejny i dopóki nie robi innym tym krzywdy to to jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
no boli mnie sam widok, jak patrze na to.. ale jak lubi to ok
![]() "Oszpecić ciało świadomie można sobie chlastając sie po rękach czy innych częsciach ciała żyletką bądź czymś podobnym,to trzeba leczyć ale nie robienie sobie tatuaży czy piercingu.Nie rozumiem Waszego oburzenia,owszem jak wczesniej wspomniałam nie musi sie to każdemu podobać ale po co odrazu teksty że z dziewczyną jest coś nie tak.Ja też mam tatuaż i pare kolczyków i to nie dlatego że chciałam poczuć ból ale dlatego że mi sie takie "ozdoby" podobają.A wogóle to co komu to przeszkadza?Robi Wam to jakąś krzywde?NIE więc bez sesnu wogóle sie bulwersujecie.Każdy robi to co lubi powtórze po raz kolejny i dopóki nie robi innym tym krzywdy to to jest ok." <=- zgadzam się i uważam jednak że w wypowiedzi "Nie chodzi o tatuaże i kolczyki ale o masochistyczne traktowanie ciała wg mnie to jest wstrętne i oszpeca całą kobietę, to chyba faktycznie jakaś choroba psychiczna" <=- padły za mocne słowa..
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3547655]Nie chodzi o tatuaże i kolczyki ale o masochistyczne traktowanie ciała wg mnie to jest wstrętne i oszpeca całą kobietę, to chyba faktycznie jakaś choroba psychiczna[/quote]
Tatuaże i kolczyki to masochistyczne traktowanie ciała?Nie wiedziałam o tym hehe Bo nie zauważyłam żeby sobie coś więcej prócz tego robiła na swoim ciele.Może uważasz że to jest szpecące dla Niej nie jest a uwierz że jak zrobisz se jeden tatuaż czy kolczyk masz ochote zrobić więcej wiem coś o tym.Oczywiście nie każdy ma na to ochote bo niektórzy po jednym tatoo mają dość kwestia psychiki i wytrzymałości na ból. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
To też jest tylko robienie tatuaży i kolczyków?
http://www.photoblog.pl/heartcore/mi...200611/1832586 http://www.photoblog.pl/heartcore/miesiac/200511/311016 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Czytam komenty i oglądam i sie zastanawiam o co Wam chodzi ? Co Wy tu strasznego widzicie ?
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem kobieta powinna być kobietą. Musi mieć w sobie jakąś delikatność, cos co pociąga męzczyzn, a jednocześcnie powinna być stanowcza i ostra.
![]() Wiadomo, że są gusta i guściki nad którymi nie powinno się dyskutować i jestem pewna, że panna Heartcore ma swojego Lubego. Każdy jest inny i to jest piękne, jednak takie wyróżnianie się z tłumu niezawsze owocuje pozytywnymi odczuciami itp.
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3547729]To też jest tylko robienie tatuaży i kolczyków?
http://www.photoblog.pl/heartcore/mi...200611/1832586 http://www.photoblog.pl/heartcore/miesiac/200511/311016[/quote] Nie kochana to już jest całkiem inna sprawa ale napewno nie każda z Was obejżała wszystkie zdjęcia zanim wydała opinie że z laską jest coś nie tak.Mówie że póki coś co sie samemu robi nie krzywdzi drugiej osoby to nic Nam do tego,przecież każdy ma swój rozum i będzie robił to co chce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opinie? na jej pb najczesciej bluzgajac jej od najgorszych anonimowi debile.to nie sa opinie - to sa frustracje. Co do oszpecania ciala - to jest twoja opinia. Dla niej to styl zycia. Widocznie cos jej sie podoba i nie nam to oceniac. W sumie czesto przegladam tego bloga ale prawie nigdy nie kometuje. Ona jest prawdziwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiele osób dziwi, co Heartcore robi, tylko dlatego, że jest to nam obce. Gdyby w Polsce po ulicach chodziły takie dziewczyny to byłoby to rzeczą normalną i nikt nie krzywiłby się na taki widok .
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
bez przesady,niech robi co chce,widocznie dobrze sie z tym czuje.
Jedne wolą być plastikowymi britnej inne wolą być hardcorowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ludzi nie ocenia się po wyglądzie. Liczy się to co mówi i myśli...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Co o tym sądze, szczerze to jak weszłam na ta strone to nie mogłam uwierzyć że można tak oszpecać swoje ciało!!! nie mogłam patrzeć na to!!! ale po obejrzeniu całego bloga, stwierdzam że ta dziewczyna robi to, bo w jakis spossób wyraża siebie, nie rani osób trzecich, tylko sama zadaje sobie ból i radość, tymi wszystkimi, igłami, sznytami, ale to tylko jej sprawa, owszem ma odruchy masochistyczne ale najwidoczniej sprawia jej to jakas satysfakcje. Jak dla mnie każdy ma prawo do wyrażania swojej osobowości w różnorodny sposób, i ona to robi, jeżeli jej z tym dobrze, to nie widze żadnego problemu!
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Wogóle to gdyby ta laska tego nie lubiła to by tego nie robiła,spróbujcie przebić sobie nos np. boli jak cholera więc albo rezygnujesz albo robisz to co zaczęłaś do końca kwestja samozaparcia i silnej woli.Gdyby ją to mega bolało nie robiłaby tego bo uwierzcie taki ból potrafi zniechęcić.Może to jej hobby a może wkreciła sie w to tak bardzo że nie może przestać.Niektóre zdjęcia przyznam hardcorowe i mogą szokować.
Spójżcie na to foto: http://www.photoblog.pl/heartcore/847090 Co widzicie?Normalna laske prawda? Ale juz to foto np.: http://www.photoblog.pl/heartcore/670688 szokuje a dlaczego?Bo jak już ktoś wspomniał jest to dla Nas obce,do wszystkiego można sie przyzwyczaić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
To jej ciało, niech sobie z nim robi co chce.
Sama nie lubię przesady w żadnej postaci.
![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Moze ma cos z psychika, a moze w ten sposob stara sie byc oryginalna..ale w koncu to jej cialo niech z nim robi co chce...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Drogie dziewczeta,
troszke nieladnie tak o kims plotkowac publicznie, nieprawdaz? damie nie przystoi. polecam zajac sie lepiej swoja cera badz popekanymi naczynkami, przynajmniej wam to kobiecosci doda. a jak juz rwie was tak do plotkowania, umowcie sie na kawe gdzies i obrobcie mi dupe w domowym zaciszu. stan mojego zdrowia psychicznego zostawcie mnie oraz mojemu lekarzowi - poki co calkiem ze mna dobrze, wiec nie martwcie sie o mnie drogie dziewczeta! pozdrawiam ala |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Osobiście nie sądzę, żeby ta rozmowa czemukolwiek służyła. Po co zakładać wątek "Co Wizażanki myślą o heartcore?" ? Może niech autorka przygotuje jeszcze odpowiednią sondę z odpowiedziami: A) jest obrzydliwa B) jest z***sta C) nie mam zdania
Ciekawi mnie bardzo ta dziewczyna i bardzo chciałabym mieć kiedyś szansę pogadać z nią. Ale wątek tu na forum, który będzie działał na zasadzie wypowiedzi "ona jest chora psychicznie i obrzydliwa" na przemian z "to jej ciało i niech robi z nim co chce" jest absolutną stratą czasu. Poza tym mam wrażenie, że wiwisekcja, której już podejmują się niektórzy skupia sie jedynie na kwestii wyglądu fizycznego a jest to podstawowy błąd, bo wygląd to tylko kontynuacja tego co jest w środku.
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.