|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
pieczony prosiak- mazowieckie!!!
Zdecydowałam sie na atrakcję w postaci pieczonego płonącego prosiaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pieczony prosiak- mazowieckie!!!
pytaj w swojej restauracji, moze oni mają w ofercie
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
słuchaj, ja wiem, że w gospodzie pazibroda koło makowa mazowieckiego mają pieczone prosiaki, a właściwie całe wędzone. jest tam super kuchnia, bywałam wielokrotnie i prosiak jest naprawdę świetny. myślę, że można by coś zakombinować tak, że ściągasz od nich te prosiaki, chyba 600 zł za sztukę i kwestia wynajęcia jakiejś obsługi do podgrzania tego, może by jakiś ruszt zmajstrowali. a może pazibroda ma sprzęt do wypożyczenia. tak, czy siak, bardzo porządna knajpa, w weekendy masa warszawiaków. w w-wie z tego, co wiem, te same prosiaki są po 2000 zł i niełatwo je znaleźć
![]() brzmi to paradoksalnie. słuchajcie, dlaczego to wszystkie takie upierdliwe z tymi weselami? ja już się zmęczyłam szukaniem samej sali weselnej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hi ![]() myślę że będzie trudno ![]() ![]() Ja niestety nei pomoge Ci w tej kwestii, poniewaz nie mam mnie w kraju a wszystkimi typu sprawami zajmuje sie agencja , ale z tego co mi wiadomo prosiaka proponował szef kuchni , ktory przygotowywał menu dla nas .. tak czy inaczej , życzę powodzenia ![]() ps. jak juz takową pomoc znajdziesz - upewneij sie czy prosie jest faszerowane kasza czy nie . Bo jesli jest- zbedne sa dodatki do niego ![]() pozdrawiam i ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- może to Ci pomoże ![]() http://catering.mazurkas.pl/?gclid=C...FdQq3godE3Ftmg http://www.catering-max.com.pl/oferta/kuchmistrz.htm http://www.allegro.pl/item705599016_..._wedzenie.html
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczynki
![]() a z prosiakiem- trudno...znaleźć i oczywiscie nerwy mam okropne, bo jak sie nie interesowalam wczesniej, to znajomi trabili o prosiakach, jakie to dobre i ciekawe..ehh a jak potzreba na gwalt prosiaka, to nie ma.. dodatkowo..przyslali mi tablice z allegro..jest stanowczo za duza i tylko jedna!!!!! ehhh, klody pod nogi zestresowanemu czlowiekowi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi z powodu Twoich problemów z prosiakiem, i tymi allegrowskimi wysylkami !! jNapewneo jakoś się ułoży. A żeby pokazac że nie jesteś osamotniona w stresie zerknij niżej Kochana a co powiesz na to ![]() 3-tyg przed weselem krawcowa powiedziała - sukienki nie bedzie! szukaj sobie czegos w sklepie lub inna krawcowa a to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może i byłabym w stanie cookolwiek znaleść przed cala uroczystością , ale jestem poza granicą kraju i tak naprawde z reka w nocniku ![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Bańka z marzeneim o wymarznej sukni w snach pękła w 5 sekund ![]() jestem załamana !!!!!!!!!!! przepraszam ze nie skupiam sie na Twoim prosiaku ...juz nie bede taka okropna !! Napewno dasz sobie rade z tym prosiakiem ( jak nie sama przyjede i Ci go zrobie ![]() pozdarwiam ...
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
To juz chyba wolę dylemat ze świniakiem....chociaz spodziewam sie awantury z krawcowa...czasami mam wrazenie, ze zatrzymala sie gdzies daleko///
![]() fajna kobiecina z niej( a wlasciwie z nich), ale mowia, ze ciezko za mna nadazyc...ehhh.. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ja bym nie chciała prosiaka na weselu, nie jestem wegetarianką, ale świnek nie jem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.