|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Anna Sui
Czy posiadacie jakis zapach tej kreatorki? Ja nie i nawet nigdy nie wachalam, bo w Polsce ich nie ma. Czasem widuje na allegro. Moze ktos zna? Lubicie Anne Sui?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Anna Sui
ja mam Sui Dreams, bardzo je lubię, są spokojne, stonowane, waniliowo-słodkie, ale nie ulepkowate - nie jest to genialny czy nowatorski zapach, ot taki przyjemny i nieinwazyjny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mad, a "polkowo", to gdzie one mniej wiecej siedza? Tzn. czy to polka Gabrieli Sabatini i np. Priscilii Presley czy Diorow, Chanelow itd.?
Musze przyznac, ze flakoniki AS bardzo mi na wyobraznie dzialaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja za swój komplet zapłaciłam coś koło 110 zł na Allegro, czyli półkowo raczej w górę niż w dół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() No nic, mam nadzieje, ze po naszych tu zwierzeniach ceny nie skocza znowu drastycznie, bo jeszcze troche potrwa zanim sobie cos AS sprawie - jestem ostatnio bardzo zdyscyplinowana i z zelazna konsekwencja probuje realizowac moja liste must-have "ciezkich i nie do zdobycia" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Widzialam te perfumy w sklepie interentowym wisienka. Czy to sprawdzona perfumeria? Ceny dziwnie niskie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie mam żadnego jej zapachu, ale dostałam niedawno próbkę "Sui Dreams" od jednej z wizażanek
![]() Ropuszko, orientacyjne ceny zapachów Anny Sui znajdziesz na Truskawce: http://www.strawberrynet.com/wfrag.a...83&goChar=A#26 A ja teraz mam chrapkę na miniaturkę innego zapachu Anny Sui - "Annę Sui", który od kilku dni kusi mnie z witryny sklepowej ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nie znam zapachów tej marki ale muszę dodać od siebie że w ofercie AS jest jeden z najpaskudniejszych flakonów jakie w życiu widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja sie boje kupic w ciemno, ale flakoniki kusza, bo sa oryginalne i takie ladne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja kupowałam na wisience, dostałam paczuche, wszystko się zgadzało, więc mogę polecić
![]() tzn. kupowąłam inny zapach, ale polecić mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Znam i dośc lubię Anne Sui. Sui Dreams pachnie troche jak marcepany, słodko i nieinwazyjnie a Anna Sui klasyczna jest owocowo-kwiatowa, jakby stonowana cieplejsza nutą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Niedawno upolowałam Secret Wish Anny Sui i jestem zachwycona-znakomity zapach na ciepłą wiosnę i lato. Świeży, bez odrobiny sztuczności. Kwiatowo owocowy. W nucie głowy czuć cytrynę z melonem, w sercu ma ananasa, porzeczkę i kwiaty. W pewnym momencie rozwija się ja świeżo wyciśnięty sok wieloowocowy. Mimo wielu owoców charakterem wogóle nie przypomina Escad-które zabijają słodyczą. Secret Wish jest znakomicie skomponowanym zapachem i mimo, że nie jest to jakaś wielka awangarda, to wyróżnia się zpośród delikatnych kwiatowo-owocowych perfum. Czuję się w nich znakomicie. Flakonik jest uroczy, choć dla niektórych może troszkę kiczowaty. Na korku siedzi malutka wróżka-przypominająca Dzwoneczka z Piotrusia Pana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Sumiko
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Wlasnie sie zastanawiam tez nad kupnem ale niestety u mnie w miescie nie ma
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Secret Wish pachnie jak Light Blue.
Sui Dreams pachnie jak Burberry London. Klasyczna Anna Sui pachnie oryginalniej, pudrowo-różano. Jak dla mnie ciekawy zapach. A ta butelka jest po prostu przepiękna ! Sui Love to nijaki ulepek. Dolly Girl to słodki grejpfrucik, w typie Baby Doll. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie znam żadnego zapachu Anny Sui. Czytałam tylko o nich i oglądałam flakoniki na zdjęciach.
Najbardziej interesujący wydał mi się właśnie ten klasyczny w fioletowo-czarnym flakoniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja mam sui dreams i bardzo je lubię, jak dla mnie zapach typowo dzienny, przyjemny, niezobowiązujący, ale ciekawy i miło jest czuć go na sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Szarada dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki kochanej Sumiko
![]() ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Dzis mialam okazje po raz pierwszy powachac Secret Wish i jestem urzeczona. Sa bardzo podobne do I love love, tyle ze mniej w nich pieprzu i musujacych nut. Jest za to duzo ozywczej cytryny i pod koniec fantastyczna slodka mieta, jak w gumie do zucia.
nie jest to najorginalniejszy zapach swiata ale dzieki niemu mialam energie przez caly dzien. Optymizm x 1000. Jesli nie zdecyduje sie na Live luxe J.Lo, ani na Nine Niny Ricci- secret wish beda moim nastepnym perfumiarskim fetyszem. ale moze sie wsciekne i kupie Light Blue bo to jakby mocniejsza, trwalsza wersja secret wish tyle ze bez tej wspanialej miety na koncu. no i bez wrozki na korku butelki, a to duza roznica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Witam!
![]() Z Anna Sui, a dokładnie z Secret Wish, miałam okazje spotkać się już ponad rok temu. Niestety z mojego pobytu za granicą wzięłam tylko próbki. Od tego czasu staram się znaleźć ten zapach w różnych perfumeriach. Niestety z marnym rezultatem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja nie znam i szczerze mówiąc poznawać nie pragnę. Skutecznie odstraszają mnie te kolorowe głowy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czy ktos widzial moze Anne Sui w strefach bezclowych? Czy moze jest to marka dostepna wylacznie w USA?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ropuszko, anna sui jest takze dostępna w perfumeriach w Szwecji, ale w szwedzkich sklepach bezclowych jej nie ma. Ja przynajmniej nigdy ich tam nie widzialam, niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
perfumy Anny Sui są powszechnie dostępne w UK. właśnie wczraj kupiłam sobie Dreama
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam i bardzo lubię suidreams, na mnie o dziwo bardzo długo się trzyma, wolę go raczej na wieczór niż na dzień, ładnie się rozwija i mi bardzo podoba się flaszeczka.
Mąż kupił mi 75-kę wraz z 4 miniaturami na ebayu za 120zł
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.