|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
kolorowego szalika,czarnych szortow,bluzek z dlugim rekawem i inne- moze masz?? S/MRaz jeszcze przedstawiam moją wish.
Skróciłam ją do rzeczy, których najpilniej poszukuję! PILNIE POSZUKIWANE: - KOLOROWY komplet czapka, szalik, rękawiczki (koniecznie z odcieniem różu/fioletu), ewentualnie sam szalik - bluzki z długim rękawkiem (chętnie longi) - zwłaszcza biała (S/M) - czarne szorty/bermudy pasujące do grubych rajstop i kozaków (najchętniej na kancik i z satyny) (M) -łańcuszek srebrny (żmijka) -kolczyki retro, kółeczka/pinezki -skarpetka na telefon - dobre kosmetyki do cery tłustej/mieszanej/trądzikowej Jeśli coś masz - pisz koniecznie! ![]() Jeśli coś mi się spodoba poszukam poza wątkiem - może mam coś z Twojej wish!
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorowego szalika,czarnych szortow,bluzek z dlugim rekawem i inne- moze masz??
hej, aj mam komlet, ale bardziej w odcieniach niebieskiego, zajrzyj, może akurat Ci sie spodoba
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kolorowego szalika,czarnych szortow,bluzek z dlugim rekawem i inne- moze masz??
Cytat:
nadal szukam kompletu! koniecznie z jakims odcieniem rózu/fioletu/czerwieni ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- up
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
zajazyj do mnie
mam pare rzeczy
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
u mnie czarne szorty
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam srebrną żmijkę, krem i żel do cery skłonnej do trądziku Iwostin
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
hej to mi sie u Ciebie podoba:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1257508621 ja mam u siebie skarpetke na telefon i bluzke long z dlugim rekawem - czerwona
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.