|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Opinie o Klubie Galaxy -W-wa ul Smolna ?
Witam
Dziewczyny napiszcie jakie wrażenia macie z korzystania z siłowni w Klubie Galaxy na smolnej. Warszawa. Jaka atmosfera i czy trener pomaga nowicjuszom? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opinie o Klubie Galaxy -W-wa ul Smolna ?
Hej
![]() ![]() Ogólnie jest OK, trenerzy (zwłaszcza pan Marek, który jest tam chyba szefem ![]() Jedyne 2 minusy: pewne ograniczenia sprzętowe - np. nie ma żadnej sztangi. Zapytałam kiedyś, czy nie mogliby dokupić, ale usłyszałam, że na siłowni dla kobiet sztanga = ryzyko traumy i niskie zapotrzebowanie ![]() Drugi minus: metody treningowe pana Marka dość kontrowersyjne - np. radził bywalczyniom 30 minut roweru, a potem serie ćwiczeń z hantlami po 1 kg itp. Oczywiście również w ramach przekonania, że kobieta od tego też się zmęczy, a jak się zmęczy, to uzna, że trening był udany ![]() Tak że radzę sobie samemu doczytać i przygotować plan. Ale poza tym jest OK, czyste natryski i toaleta tuż obok sali, fajna szatnia, samo pomieszczenie schludne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja chodze caly czas, ale nie regularnie przewaznie jestem wieczorami.
Tłumów nie ma, co jest dużą zaleta. Instruktorzy ok, zawsze pytaja czy w czyms pomoc, co sie chce osiagnac i układaja plan ćwiczeń. Jest ładna, czysta lazienka (ale nie przy przebieralni) sauna i dyspozytor z woda ![]() Dla mnie minusem klubu jest to ze jest czynny dopiero od 9 rano |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Odswiezam, bo chcialabym zapytac o ceny ( nie interesuje mnie solarium, ani fryzjer...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja sie zapisalam do galaxy od lutego 2009... moze ktos mi jeszcze cos opowie o silowni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek. Chodzi ktoś na siłownie do Galaxy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.