|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Usuwanie blizny- Prosze o pomoc
Witam
Chciałbym usunąć bliznę, która znajduje się na czole. ![]() http://postimg.org/image/ele9qttl3/ 1. W jaki sposób najlepiej to zrobić, aby był najlepszy efekt? 2. Ile może to kosztować? 3. Jakiego efektu mogę się spodziewać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Usuwanie blizny- Prosze o pomoc
ja spróbowałabym za pomocą revisage-dermapen - blizna nie jest jakoś szczególnie głęboka - myślę że to się powinno udać
http://www.medest-lichaj.pl/zabiegi-...sage-dermapen/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Spróbuj wypełnienia blizny kwasem hialuronowym. Przy takich bliznach powinno dać najlepszy efekt. Może nie zniknie całkiem, ale będzie płytsza i mniej widoczna.
W gabinecie, w którym redukowałam blizny po trądziku, wypełnienie kwasem hialuronowym kosztuje od ok 700 zł. Nie wiem skąd jesteś, ale mogę Ci podrzucić link do gabinetu. Zawsze to jakieś porównanie ![]() http://www.artestetyka.pl/wypelnianie_blizn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Istnieją różne preparaty na blizny takie jak Cepan czy No-Scar, jednak sprawdzają się raczej przy bliznach nowopowstałych i nie dają spektakularnych efektów. Możesz zastanowić się nad usunięciem blizny za pomocą lasera frakcyjnego CO2.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mariko z tego co widze reklamujesz gabinet i chyba masz cos w wsplnego z inna Wizazanką , ktora jak Ty przeszla ponoc multum zabiegów ( usuwanie blizn po operacji tarczycy , i inne blizny, tatuaze itp - skad dziewczyna ma na sobie tyle blizn????) i wszytskie zbiegi w Estetice Krk
![]() To Twoj 1 post i tak wpadlas by napisac? Otoz ja tez mialam zabiegi laserem i nie ma zadnej poprawy , zadnej! Tak sie składa ze mam zdjecia sprzed zabiegu i po . Jest tutaj kilka niby Wizażanek, ktore wpadaja by reklamowac zabiegi konkretengo gabinetu , nie pisza o niczym innym i jak poczytałam mialy cały szereg zabiegów a tyle blizn pousuwanych , ilu zadna normalna kobieta nie ma na swoim ciele - dla mnie mało wiarygodne - ot sobie kłamstwo by zareklamowac swoj ganinet Uwazam , ze jesli ktos mial taki zabieg to prosze niech wklei zdjecia wtedy uwierze bo ja mialam i jakbym wkleila zdjecia bezposrwdnio po zabiegu i po pol roku gdzie nie ma efektow a same problemy z cera to dopiero by gabinet starcil , czy to uczciwe i co najwazniejsze zgode z etyka lekarską?
wymiana -------------> kosmetyki wish Guerlain Meteoryty lub puderniczki (kolekcjonuje) mata fitness Chanel de Tendre Gucci EDP II Hugo Boss Jour Edytowane przez asjaw Czas edycji: 2014-08-09 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się ze prędzej fraksel poradzi sobie z taką blizna. Widziałam świetne rezultaty po dermapenie ale przy bliznach przerostowych a nie zanikowych. Choć na rozstępy na ciele też dobrze dermapen działa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.