|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() Opalam się dosyć szybko na brązowo ![]() ojej nie wiem dlaczego zdjęcia sie nie pojawiły..z.jpg Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-08-23 o 19:37 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: moja metamorfoza.. proszę o pomoc..
Mogłabyś ciekawie wyglądać z prostą grzywką, ale to trochę ryzykowne przy cienkich włosach. Także w razie czego to tylko głośno myślę
![]() A co do makjażu to cerę masz śliczną, więc na dzień wystarczy Ci tylko jakiś puder sypki (albo nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() Bardzo ładnie by było ci w loczkach. Może skoro masz cienkie, zdrowe włosy w naturalnym kolorze skusiłabyś się na trwałą? Dla mnie wyglądałabyś ślicznie! Symulacja z różnymi fryzurkami:
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Serdecznie dziękuję za odpowiedzi
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Jeszcze jedna propozycja.. wypaliłaby u mnie taka fryzura..? tu już mam makijaż, tylko włosy musiałabym zapuscić.. i właśnie, że mam cienkie to chcialam zapytać czy dałoby rade.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem loczki nie bardzo będą Ci pasowały dlatego, że masz okrągłą buźkę, co podkreśliłoby to jeszcze bardziej. Ja bym zrobiła pazurki z przodu tak żeby leciały na policzki i wyszczuplały twarzyczkę. No i zapuszczaj włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
tylko, ze właśnie prosiłam fryzjerkę ostatnio, żeby mi zrobiła takie pazurki, to wyszłam od niej ze łzami w oczach.. po prostu wyglądałam staro strasznie.. zresztą nawet mogłabym wrzucić zdjęcie jak wtedy wyglądałam.. porażka
![]() P1080570.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zapuść włosy i obetnij schodkowo tak by wyszczuplały policzki, loczki to zły pomysł
lekki podkład kryjący-wyrównaj cerę maluj oczy bo masz piękne-brązy, szmaragdowe zielenie,fiolety podkreśl rzęsy ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- kup konturówkę do ust pod kolor szminki-podobnie jak ja masz neirówne usta i troszkę rozmyty kontur, na wyjścia maluj je dbając o staranne podkreślenie i wymodelowanie konturu górnej wargi. Jeśli nie umiesz się malować polecam np. konsultacje z makijażystą w drogerii np. sieć sephora oferuje taką usługę Naucz się używać bronzera i różu do korekty kształtu twarzy ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Zadbaj o brwi. Mam wrażenie,ze regulujesz je sama, mają złe , zbyt wysoko podniesione łuki Lepiej je zapuść i wybierz się na regulację do kosmetyczki.Brwi nadają twarzy wyraz, wyrównują proporcje.Zbyt mocno wyskubane wcale nie dodają urody. ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Odnośnie twoich brwi: Okrągła Przy takim kształcie twarzy brwi wydepiluj na całej długości. Powinny być lekko uniesione, a nad zewnętrznym kącikiem oka trochę zaokrąglone. Dzięki temu twarz wyda się szczuplejsza. A co widać u ciebie? Ostre łuki. Źródło tekstu o brwiach: https://polki.pl/uroda_makijaz_artyk...8.html?print=1 Na czas hodowli brwi polecam odżywkę do brwi Talika , do nabycia np.na esentia.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ojej.. serdecznie dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.