|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Buty :-/
Potrzebuję waszej rady.Kupiłam sobie dzisiaj takie buty(zdjęcie ponizej)
Troche kiepska jakośc zdjęc bo aparat coś szwankuje.Bardzo mi sie spodobały.Gorrzej jest z tym że niewiem co do nich ubrac.A dzisiaj idę do klubu.Chciałam ubrac dzinsy i czarna bluzkę.Ale niewiem czy to bedzie dobre zestawienie?Mam jeszcze białe balerinki.Niewiem w końcu co lepsze.Może wy pomożecie??
Przyjaźń jest najpiękniejszym ze wszystkich prezentów, jakimi możemy zostać obdarowani aby szczęśliwie ukształtować swoje życie. Edytowane przez Monikita Czas edycji: 2009-08-15 o 12:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Buty :-/
Może inna bluzka i będzie ok
do tych bucików dużó rzeczy będzie pasowało np leginsy 3/4 i sukieneczka krótka będzie piknie ![]() tylko też zależy jaka
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Buty :-/
Buciki ładne
Jeżeli już zdecydujesz sie na czarną bluzkę to proponuję założyć jakiś czerwony dodatek np. szeroką bransoletę lub kolczyki albo jakieś dłuższe korale. chodzi o proporcje koloru czerwonego, wydaje mi sie ze same buty (mimo tego że sa ładne) mogą za bardzo odwrócić uwagę innych od twojej buźki, dlatego warto założyć w górnych partiach sylwetki jakiś konkretny dodatek. odradzam czerwony pasek do spodni.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.