|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z długością włosów
Nie wiem gdzie to napisać, więc napiszę tutaj, mam nadzieję, że w razie czego moderator przeniesie tam gdzie trzeba.
Otóż mam problem, że nie rosną mi w ogólę włosy w tyłu głowy, własnie przeglądałem zdjęcia z września 08 i ku mojemu zdziwieniu włosy z tyłu głowy dalej są tej samej długości co teraz tj. ~20cm, te z przodu wolno mi rosną ale są o wiele dłuższe niż rok temu tak z ~10cm więc raczej norma. Co jest nie tak z moimi włosami ?? już dawno te z tyłu powinny mi spokojnie do łopatek sięgać a tu takie zdziwienie, dzieki za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z długością włosów
ja bym stawiała na to, że te z tyłu masz po prostu mocno porozdwajane i suche, łamią się i dlatego nie widać przyrostu.
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------
ehhh Edytowane przez Delave Czas edycji: 2009-08-28 o 14:49 Powód: dopisek do nie tego wątku, okna mi skaczą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jak temu zaradzić ? bo na prawdę bałem się o efekt czeskiego piłkarza, a mam zupełnie coś odwrotnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja bym radziła o zainwestowanie w dobrą odżywkę np wax(w każdej aptece), gloria(Auchan i małe osiedlowe sklepiki), kallos(hurtownie fryzjerskie). Przejrzyj też ten wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355198
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zacząłem znowu stosować odżywkę dave, może pomoże bo szczególnie nawilżam nią te włosy z tyłu głowy końcówki zoabcyzmy czy cos to da
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.