![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() *** pomóżcie pozbyć mi się tych rzeczy **** rozm. XS-L >>wakacjyjny wątek<<
nieaktualne
♠ ♥♣ ♦ ![]() regulamin: ♥ nie pisz "coś u mnie" tylko konkretnie(wstaw link lub skopiuj opis), bo później nie wiem czego szukać w zamian. ![]() ♥ ja odpisuje u ciebie a Ty u mnie. Nie śledzę Twojego wątku. ♥ wysyłam listem poleconym nie zawsze priorytetem (to zależy od tego jak ustalimy). ♥ osoby z mniejszą ilością przekupek proszę o wysłanie pierwsze. ♥oczekuje rzeczy w takim stanie w jakim opisałaś w wątku. Jeżeli dostanę zmechacone, poplamione , wyblaknięte itp ciuchy odsyłam je na Twój koszt - NEGATYW. ![]() ♥ kiedy obie strony dostaną paczki proszę o wystawienie przekupki. ♥ po wymienię adresów nie toleruje że ktoś rezygnuje. Wtedy wystawiam negatywa ![]() ~ ~ wymieniam się tylko za rzeczy z wish listy: najbardziej poszukuje: * eko skórkę białą lub czarną S * buty na obcasie min 7 cm * rurki *balsamy na cellulit, rozstępy * ubrania w kolorze ciała, bladego różu i bieli! poza tym:
~ ~ Pozdrawiam yasminuuum ![]() Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-12-05 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** pomóżcie pozbyć mi się tych rzeczy **** rozm. XS-L >>wakacjyjny wątek<<
1. Biała spódniczka rozm S/M
(ma małą plamkę) 2. . Bluza rozm S ma dwie plamki (nie próbowałam spierać tego) 3. Long rozm M ale na S tez dobry ma maluśką dziurkę z tyłu na dole. * oddam za coś fajnego 4. Biały sweterek rozm uniwersalny troszeczkę zszarzały i skulkowany. 5. Chusta, apaszka. Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** pomóżcie pozbyć mi się tych rzeczy **** rozm. XS-L >>wakacjyjny wątek<<
1. Bluzeczka rozm S
2. Koszula Reporter rozm M - nie ma 3. Sukienka rozm S/M 4. Spodnie House rozm xS/S 5. Spodnie rozm M * za coś fajnego Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-25 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. Nietoperz AMISU
rozm XS/S/M 2. Spódniczka rozm S z grubego materiału: w sam raz na zimę 3. . Spodenki rozm uniwersalny (chyba H&M/ bez metka) stan: db 4. Bluzka rozm S 5. Koszula Zara (bez paska) rozm XS/S 6. Bluzeczka rozm S 7. Chusta Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-11-29 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. Japonki - nowe rozm 40 2. Bluzka rozm S troszeczkę zmechacona * będę wybredna ale z chęcią ją oddam!!!! 3. Trampki rozm 37 4. Rózowy sweterek rozm uniwersalny (rozciąga się) trochę skulkowany 5. Bluzeczka rozm S *będę wybredna 6. Góra od stroju Atmosphere rozm 36/38 Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1 Nauszniki - nowe
2. Ocieplacze – nowe 3. Chusta mała. 4. Bransoletka 5. Przypinka 6. Wisiorek - (oddam z łańcuszkiem za coś extra) 7. Bransoletka srebrna - małe uszkodzenie widoczne na foto. długość: 18 cm Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. Bransoletka
2. Skórzany pasek z klamrą, która może być wymieniana. Ma jedną dorabianą dziurkę czego wogóle nie widać *będę wybredna 3. Pasek uszkodzenia widać na foto 4 . Klapki - nowe rozm 36 Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Kolczyki srebrne kółka - nowe
średnica 7 cm. 2. Kolczyki muszelki . Są NIEBIESKIE- Hand made- nowe szerokość muszelek 3 cm długość ok. 2,5 cm 3. Kolczyki średnica 4,5 cm jeden zaczep lekko poluzowany! 4. Naszyjnik - nowy długość 46 cm 5. Korale - nowe długość 40 cm 6. . Bransoletki 3 szt.- nowa średnica 7 cm 7. Opaska - uszkodzenie widać na foto 8. Opaska stan db 9. Wisiorek H&M – nowy Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-11-17 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1. Pudełka
5 x5 cm 4,5 x 4,5 cm 2. Pudełko na słuchawki - nowe 3. Szczotka do włosów doczepianych (naturalnych i syntetycznych) z włosia dzika i nylonu , kupiona w salonie! 4. Płukanka do włosów rozjaśnianych - 95% 5. Bransoletka Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1. Wełniany sweterek rozm XXS/XS
na szerokość jest ok ale może być ciut za krótki na rozm S stan cel. Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-11-01 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1. Sukienka Espirt rozm S
stan idealny!!!! Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-11-15 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1249732196 - znajdzziesz cos u mnie podobaja mi sie jeszcze klapki??
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
coś za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1249732196 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1249732196
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1249732196 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1249732196
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mam krem na rozstępy.. Eveline 3 D modeluje sylwetke, zwalcza celulit, redukuje tkanke tłuszczowa. 50ml
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez yasminuuum Czas edycji: 2009-10-24 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() znajdziesz coś u mnie za 5. Sweterek rozm. M stan bdb. (brak jednego oryginalnego guzika na samym dole) zapraszam na stronę 1,3,7 ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- odp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za
. Sweterek rozm. M stan bdb. (brak jednego oryginalnego guzika na samym dole)
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- odp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
rozm marynarki z metki to s ale na m też dobra
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- odp |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hym w wątku mam paletke cienie... jeszcze poszukam poza wątkiem ale to później... mam tez samoopalecze
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.