|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
SHANGHAI - co to za perfumy?
Dostalam probke perfum na ktorych pisze "Shanghai " . Co to za perfumy, jaka firma? Kojarzy ktos?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: SHANGHAI-co to za perfumy?
Wydaje mi się, że je miałam, ale może myle je z Ming Shu, ale to chyba było Shanghai na 99,99%
!Znaczy dostała je moja mamma, ale ja ich użyłam moż e z raz i były O.K., ale żadnej z nas nie zachwyciły, więc daliśmy je chrzestnej mojej mamy .Acha, były to perfumy z Yves Rocher.
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
to raczej bardzo malo prawdopodobne, by to bylly perfumy z Yves Rocher, bo dostalam je od bogatej amerykanki.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Hehe, może jakies skąpiradło
!Ale mogę się mylić, że to YR !
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
to nie sa perfumy z YR
ale nic wiecej poza tym ,ze ktos ma je na tym forum- ale skleroze mam ostatnio- i nie pamietam kto... butelka ma kolor czerwno-- jakis tam- jest to kula- i napewno nie myle z le feu posiada u gory taki srebrny "cosik" nie wiem co to bylo -zatyczka czy psikadelko
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Shanghai , The forbidden Fragrance. Floral, Spicy & Exotic. Shanghai is eclectic, beautiful, multifaceted and mysterious. Shanghai opens with sparkling nuances of Bergamot and juicy Green Apple. Touches of Cinnamon Oil Ceylon add a glow of energy and spiciness. The Magnolia Flower, native to tropical Asia adds a fresh citrus floral to the Top Note. The ancient Chinese Osmanthus Flower with its fruity-floral apricot aroma is one of the signature notes. It has Carnation, Jasmine and Patchouli. The drydown is warm Vanilla Bourbon, rich Balsam Woods and velvety Ambergris. Further enhancing the warmth of the base notes is Wild Plum, a smooth, luscious fruit native to China
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Shanghai ma ktos na forum gazety, bodajże graza, to zapach dośc podobny zapachowo do Coco M.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.perfumeemporium.com/women...ls.cfm?id=7645
Miałam kiedyś próbkę. Taki trochę podobny do Coco Mademoiselle. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
Zapach mi sie podoba i z tego co widze nie zbankrutuje kupujac go
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam wątek
Właśnie jest świeżo po testach i rzeczywiście zapach w nutach niemal identyczny do Coco M, nawet baza prawie taka sama, różnica dla mnie w trwałości. Ten cały Shanghai jest mniej trwały, na mnie siedzi około 5 godzin. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:31.

!
.
posiada u gory taki srebrny "cosik" nie wiem co to bylo -zatyczka czy psikadelko