|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Desnuda Ungaro - 24/40 ml - edp, w kartoniku, z pędzielkiem, pędzelek nieużywany ani
WĄTEK NIEAKTUALNY - WSZYSTKO WYMIENIONE
![]() Tak jak w tytule, mam na wymianę: Leci do kolciag - Desnuda Ungaro - 24/40 ml - edp, w kartoniku, z pędzielkiem, pędzelek nieużywany ani razu, Fifth Avenue EA edp- 65/75ml z kartonikiem Leci do DiTu77 - Amor Amor Elixir Passion - 25-30/50 ml edp limitowanka doprawiona orientem, bogaty, raczej wieczorowy , z różą Zapraszam ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-09-18 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Desnuda Ungaro - 24/40 ml - edp, w kartoniku, z pędzielkiem, pędzelek nieużywan
witaj, może coś u mnie za desnudę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Desnuda Ungaro - 24/40 ml - edp, w kartoniku, z pędzielkiem, pędzelek nieużywan
Amor Amor Elixir Passion - 25-30/50 ml edp limitowanka doprawiona orientem, bogaty, raczej wieczorowy , z różą cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Za Ungaro albo Amorka coś znajdziesz ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hopla
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Wiesz, jeszcze raz zajrzałam do Twojej listy i nie znając tego zapachu chętnie zamieniłabym Desnude na Omnie. Tylko Omnia ma 40 ml, tak? Wtedy musiałabym coś dołożyć. Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-09-16 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Omnia ma 40 ml.
Bardzo chętnie się wymienię, ale to może jeszcze coś do Amora dobierzesz ? ![]() Jak nie to coś wymyślimy ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-16 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Amorka to czekam na odpowiedź od DiTu i raczej puszczę go do niej.
Zastanawiam się co można by dobrać, idę przejrzeć szafkę ![]() Pozdrawiam, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Oki, to czekam... ja jestem bardzo otwarta na różnorakie propozycje, także nie powinno być trudno
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Co bys powiedziała na róż Diora? Diorblush kolor natural crimson, kod na opakowaniu 3K01, zuzycie niewielkie, bo napis Dior jeszcze widać
![]() Co do Desnudy to ma ona lekko przechylony psikacz, ale to nie ma wpływu na sprawność. Jak wiesz Desnudę można odkręcić i używać zanurzając w środku pędzelek. Ja z ciekawości odkręciłam, ale nie użyłam pędzelka. Niestety po zakręceniu butelki ten psikacz juz został taki przechylony. Pozdrawiam, M. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana i mogę brać w ciemno, akurat poszukuję czegoś takiego
![]() Nic nie szkodzi z tym psikaczem, może uda się wyprostować, a jak nie to tak jak napisałaś, w niczym to nie przeszkadza ![]() To co, lecimy na priv ? ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-16 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oki, zgadzam się.
![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-09-16 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
moze cos u mnie za:
Amor Amor Elixir Passion - 25-30/50 ml edp limitowanka doprawiona orientem, bogaty, raczej wieczorowy , z różą ? odp prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.