|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
fryzjer, makijaż chcę zmiany.
Witam wszystkie wizażanki i wizażanów(o ile wchodzą na takie pierdółki jak ten wątek)
Chciałabym coś zmienic w kolorze włosów, może inny makijaż. Na zdjęciu mam troszkę opaloną buzie ale w zime jestem bardzo jasna wręcz blada także czarny odpada pod każdym względem. Może mi ktoś doradzi jaki kolor czy makijaż byłby dla mnie odpowiedni. Daje 4 zdjęcia dlatego bo zawsze wychodzę troszkę inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fryzjer, makijaż chcę zmiany.
kolor masz ładny ja proponuje tylko odżywić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Na twoim miejscu ujednoliciłabym cerę podkładem, oczy malowałabym klasycznie i dyskretnie czyli czarna lub szara kredka i maskara ale kładłabym akcent na ust.Masz bardzo ładny rysunek ust ale masz je ciut blade w stosunku do twojej wyrazistej urody.Przydałaby się jakaś ciemniejsza szminka nałożona pędzelkiem-ciemne malinowe czerwienie albo ciemny róż w odcieniu płatków róży, ostatecznie bordo.
Konturówka do ust i szminka nakładana pędzelkiem. Masz urodę zimy więc twój makijaż powinien być oszczędny, elegancki.Ale w twojej twarzy brak różowości więc wymodelowanie twarzy odrobiną różu by się przydało. Najpiękniejsze włosy masz na 3 zdjęciu- bardzo ładnie ci w falach.Mogą być krótsze ale ja bym podkręcała albo nie prostowała bo skręt wygląda dość naturalnie, jakby po rozplecionych warkoczach. ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Oczy możesz malować brązami lub różami. Albo brązem z odrobiną szarości/grafitu. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Jeśli boisz się przerysowania oka czernią (choć to ci nie grozi-czarna kredka i tusz ładnie wydobywa i podkreśla twoje oko) to spróbuj szarości i grafitu-maskara, kredka, możesz też spróbować brązów i fioletu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
All that jazz bardzo dziękuje Ci za wyczerpującą wypowiedź
![]() Skorzystam ze wszystkich rad. Włosy na 3 zdjęciu- nie układałam ich takie są naturalne gdy nie użyję suszarki itp. Ostatnio myślałam o przefarbowaniu włosów na blond, mój naturalny kolor to taki jasny brązik, ale nie jestem pewna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.