|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
e-czasopisma
Witam
Wiecie może gdzie mogę znaleść e-czasopisma? Przeszukałam google ale nie znalazłam. Szczególnie chodzi mi o czasopisma te sprzedawane jedynie w empiku. Wiem że mogłabym je sama kupić, ale mieszkam w małym mieście i niestety do większego miasta w którym znajduje się empik mam kawał drogi. Proszę o pomoc P.S A naprawde bardzo bym była wdzięczna za National Geographic
Edytowane przez ewelinucha Czas edycji: 2009-08-26 o 18:40 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: e-czasopisma
Tu jest National Geographic http://ngm.nationalgeographic.com/, na górze strony jest zakładka news i tam sa do poczytania artykuły. Bardzo lubię i sama często zaglądam
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Mówiąc szczerze - bardzo trudno znaleźć legalne czasopisma w internecie, za które nie musiałabyś płacić. ;]
Pozostaje Ci zaglądanie na strony poszczególnych czasopism i tam czytanie "tego co dają", albo zaglądanie w Google Books (jeśli dasz radę z angielskim ), tam jest chyba cały Ebony wrzucony i jeszcze kilka :P
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny ale poszukuję artykułów w języku polskim. Jeszcze za mało znam angielski, ale i tak wam bardzo dziękuje
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam temat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

), tam jest chyba cały Ebony wrzucony i jeszcze kilka :P