|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Cichy kameralny ślub..
Gdzie?
W moim chłopakiem marzy nam się cichy,kameralny ślub. Kościółek,kaplica? Ja studiuję we Wroclawiu, on w Krk, ja pochodzę z okolic Radomia,on z Radomska. Wklejajcie propozycje, opisujcie wrażenia. Zalezy nam na intymnym klimacie. Bez szopki i nerwówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Cichy kameralny ślub..
Cytat:
![]() my wybraliśmy kościólek w Radkowicach , http://www.plastyk.kielce.pl/radkowic.htm niżej podaję Ci stronkę gdzie znajdziesz zapewne to czego szukasz ![]() http://kosciolyicerkwie.bloog.pl/kat...l?ticaid=688db powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() kościółek który mogę ci polecić znajduje sie w Małym Cichym, niedaleko Zakopca.. może to nie po drodze - ale serio warto- tym bardziej, że to mały kameralny ślub, więc wypad w góry łatwiejszy ..- piękny i cichy, malutki, drewniany, położony na górce, bardzo malowniczo - po podejściu kilkaset metrów wyżej ale po drodze - widok przepiekny na góry - zatem piękna sesja murowana w necie na pewno go bezproblemu znajdziesz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
http://wroclaw.hydral.com.pl/2184,obiekt.html
A może drewniany kościółek w Sulistrowiczkach? Podobno niezwykły ma klimat i jest idealny na małe śluby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dopiero zaczelismy byc razem - pobrac sie chcemy za ok 3 lata az zrobie licencjat,a on doktorat (: kameralny slub to idealne rozwiazanie, gdyby nie moje problemy rodzinne pobralibysmy sie w ciagu roku (: wszystko jest magiczne,niesamowite,fasc ynujace (:
wrzucajcie pomysly na kameralne sluby kosciolki,miejsca na przyjecie aaa ;> i skromne,klasyczne suknie..marzy mi sie miec wiazanke z polnych kwiatow (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak można planować ślub 3 lata wcześniej....
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
to sprawa miedzy nami ;> temat dotyrczy miejsc na taka uroczystosc a napewno nie tylko ja sie za czyms takim rozgladam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
też mnie dziwi tak solidne wyprzedzenie...
musisz sobie zdawac sprawę, że podczas tych 3 lat wasze wyobrażenie o ślubie może się zmienic, więc chyba nie ma sensu planowac aż z takim wyprzedzeniem. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
całkowicie zgadzam się z Juzerka ![]() ja w związku jestem juz 15 lat , i przez te wszystkie lata niejednokrotnie podejmowaliśmy plany o ślubie i za kazdym razem były to inne wizje ![]() * czas robi swoje * choć z drugiej strony każdy z nas ma prawo do planów ![]() ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
oj jak ja bym chciala taki slub kameralny..wow pomysl jest wg swietny
a slub marzy mi sie w kosciele w stylu gotyckim np Bożego Ciała w krk ..mm
czy tam bedzie lepiej ci? zostan tutaj zostan ze mną, pomóż mi. Edytowane przez aga24zuzia Czas edycji: 2009-08-22 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335434 ...
Ja już znalazłam swoje "miejsca". Są trzy, więc musimy się na coś zdecydować:P Pierwsze to Świątynia Wang w Karpaczu Wiktorówki Kościół Bernardynów na Bystrem Postanowiliśmy, ze na ślubie będzie tylko najbliższa rodzina (a więc rodzice, rodzeństwo, ich partnerzy) oraz świadkowie. Powinno być coś około 14 osób. /Ciągle jednak się waham czy nie zaprosić wujków z jednej i drugiej strony- jednak wtedy będzie w sumie około 40 osób.../ Zastanawiam się nad suknią- myślałam o jakiejś skromnej, niekoniecznie typowo ślubnej sukni, na pewno jednak będzie biała/ ecru. Macie może jakieś propozycje?? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.