|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tani i długotrwały MĘSKI perfum/woda toaletowa/kolńska
Witam, postanowiłem bardziej zainteresować się tym jak pachnę. Szukam wody toaletowej/kolońskiej, bo raczej perfum w tym przedziale cenowym nie znajdę, a nie mam tylu pieniędzy by wydać na "pachnidło" 100 czy 200 zł, więc szukałbym czegoś w cenie powiedzmy do 50 zł. Zależy mi najbardziej na jak najdłuższym utrzymaniu się zapachu. Myślę, że jest jeden, może nawet kilka produktów, które mogą konkurować z droższymi markami. Nie mam sprecyzowanego rodzaju zapachu, ale dwie ostatnie wody toaletowe, które używałem to Black Suede Touch 75ml oraz Adidas Team Five 75ml i Black Suede spodobał mi się bardziej, no ale problem z tymi wodami był taki, że zapach zdążył się ulotnić zanim pojawiłem się w szkole. Wiem też, że to forum dla kobiet, ale sądzę, że Panie również orientują się w mniejszym lub większym stopniu w męskiej perfumerii. Z góry dziękuję za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Tani i długotrwały MĘSKI perfum/woda toaletowa/kolńska
To forum dla ludzi, którzy lubią perfumy, a nie wiem cz uwierzysz, ale są faceci którzy lubią perfumy, lubią dobrze pachnieć i są tacy na tym forum
![]() I może Ci pomogą coś wybrać, tylko pamiętaj, te perfumy, nie ten perfum Budżetu powalającego to nie masz niestety, w dodatku podstawowe kryterium błędne, byle długo pachniało. Najzwyklejszy przyzwoity zapach powinien pachnieć te 6 godzin i to wystarczy, nie musi walić 3 doby. Trzeba umiejętnie używać (na skórę w dobrze ukrwione miejsca: gięcia łokci, nadgarstki czy szyja, a nie na ciuchy). W okolicach 50 zł powinien dostać: Franck Olivier Eau de Passion Men 50 ml Jaguar Classic Black 100 ml Emanuel Ungaro pour L'Homme III 50 ml Calvin Klein CK IN2U for Him 50 ml Iceberg Eau de Iceberg Pour Homme 100 ml z małym ubytkiem Jennifer Lopez Deseo for Men 50 ml Polecam szukać na allegro, bo w drogerii czy stacjonarnej perfumerii za 50 zł nic nie kupisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.