|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
fryzura przy okrągłej twarzy
Witam, mam zamiar udać sie do fryzjera ale boję sie tej wizyty gdyż mam okragła buzię i ogarania mnie przerazenie jak pomyśłę ze wyjdę z od niego z płaczem bo będe okropnie wygladała. Nie mam pomysłu na fryzurę a wiem ze niektórzy fryzjeży nie potrafia doradzać dlatego proszę was o pomoc. Z pewnością chciałabym skrócić długość a mam włosy do łopatek, ale kolejnym problemem jest to że one przy zmianie pogody mi sie falują. Dziękuję za rady, to moje zdjecie ale robione jakis czas temu a teraz mam dłuższe włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzura przy okrągłej twarzy
chyba nikt nie ma ochoty mi doradzic i pomóc, szkoda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powinnas w innym dzile napisac. We fryzurach lub metamorfozach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
|
Według mnie ładnie wyglądasz/wyglądałaś w tej fryzurce na zdjęciu. Może troszke żywszy kolor?
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mnie też się podoba ta fryzurka ( sama mam podobną
![]() ![]() I kolorek też bym ożywiła ![]() ![]() Daj znać jak po wizycie u fryzjera ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Rowniez mam okragla buzie. I juz nie wiedzialam jak mam sie czesac zeby troche ja wyszczuplic. Poszlam do fryzjerki i mowie ze chcem miec grzywke. I juz sama mi wymyslila fryzure:d z pol godz bawila sie wlosami zeby jak najlepiej dopasowac do mojego ksztaltu;Pgrzywke sciela ale nie tak prosto jak chcialam tylko tak duzo wlosow z jednej str zaczesla na druga i jestem bardzo zadowolona. Poprostu moja fryzjerka jest swietna. i bierze grosze za sciecie
![]() I mowila ze dla okraglej twarzy wlasnie dobrze jest jak ma sie dluzsze wlosy bo wysmukla twarz i wlasnie tak scieta grzywke jak pisalam ![]() ![]()
'upita szczęściem, naćpana marzeniami' ;] 170 cm.. rok temu : 65kg lipiec 2012 : 62kg aktualnie : 59kg cel : 54-55kg Edytowane przez monia5392 Czas edycji: 2009-09-10 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.