|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() :( :( :(
Nie wiedziałam gdzie umieścić tego posta, więc piszę tutaj. Mam wielki problem. Otóż jestem wiecznie z siebie niezadowolona. Zacznę od wypisania tego, co mi się we mnie nie podoba. Mam bardzo nieproporcjonalną budowę, ogólnie jestem chuda i wysoka, ale prawie w ogóle nie mam biustu, mam za to wielką pupę i uda z cellulitem, bardzo krzywe nogi oraz wielkie stopy (rozmiar 40-41!), a także kościste ramiona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: :( :( :(
Ehh przejmujesz sie niepotrzebnie. Mam prawie 19 lat, jestem bardzo drobna osoba i dlatego wygladam na 15 lat, a na twarzy tez mlodziutko wygladam a to napewno nie jest przyjmne gdy wszyscy ktorzy mnie widza i nie widza ile mam lat mysla ze jestem dzieckiem ;/ czasami mnie to dobija ale staram sie tym nie przejmowac ( wkoncu jak bede miala 30-stke na karku bede wygladala mlodziej ;P) i ty tak samo powinnas szukac w sobie tego co dobre, a moze po prostu jestes tak przejeta soba i swoim wygladem ze zauwazasz tylko to co ci sie w tobie nie podoba. Nie ma idealnych ludzi. Ja kiedys mialam to samo, poprostu przestalam sie przejmowac soba, zastosowalam sie do zasady "jestem, jaka jestem". Zaczelam wiecej o sobie dbac i jest dobrze. Wiecej wiary w siebie. Nie mozna uzalac sie nad soba bo to jeszcze bardziej dobija. Dla mnie zazwyczaj szklanka jest do polowy pelna i z tą zasada jest mi latwiej zyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie przejmuj sie , niepotrzebnie sie zamartwiasz dziewczyno , każda z nas ma takie mysli, nie kazdy jest idealny, ale ja nie wierze ze jestes taka jaka opisalas siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dziewczyno !!
nikt a w szczegolnosci zadna kobieta nie jest brzydka ..trzeba tylko troche w siebie uwierzyc .. Wiem wiem łatwo sie mowi .. Niesttety (stety) przezywalam to co ty ..takze jestem wysoka ryj mam nie propocjonalny i w ogole jakies dziwnej budowy ciala jestem .. Ale dorbze trafilam znalazlam sie na wizazu i dziewczyny od razu wziely mnie w obrty ..naucyzly mnie co mam nosic a co unikac jak mam wyeksoponowac to co jest u mnie fajne(nie wiedzialam ze taie rzeczy sa) Arowww ma racje trzeba uwierzyc w siebie kupic sobie jakis fjany ciuch jakis komsetyk i z brzytkiego kaczatka narodzi sie piekna osoba !! Zreszta Jak mozesz to wyslij fote a nawepno dzieczyny cos Tobie doradza ..... Przeciez chyba juz wiecej stracic nie mozesz?! A napewno co Tobie doradzimy, poza tym czytaj porady kotre sa udzielane innym dziewczyna i napewno cosik do siebie dobierzesz...no ale my tu gada gadu a czas leci wklej fotke ![]() pozdrawiam gorąco ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam ten problem. Jestem totalnie zakompleksiona. Czasem nie moge na siebie patrzec!! Zero biustu, duzy tylek
![]() ![]() Powodzenia!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mam taki sam problem jak Ty...
Ale biorę się za siebie ![]() Będzie dobrze! Staram się uwierzyć, że to jakie jesteśmy, w 99% zależy od nas! Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
ojojoj
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wam! Widze że każda dziewczyna przeżywa to samo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Why?:(
Cytat:
To wg Ciebie są złe wymiary??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ehhhh dziweczyny...przestańcie narzekać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj sobie kupilam bluzke fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny głowa do góry ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
[Moje wymiary to od góry 86/65/90 ;( i jak to sie cieszyć...biodra jak armata]
przeciez wszedzie mowia ze idealna figura to 90/60/90 wiec pomysl ze masz bioderka idealne, zadne tam szerokie. Talie tez masz dobra bo wg mnie 60 to gruba przesada. Biust mozesz podkreslic biustonoszem push up ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hmm... prawda jest taka, że każda babeczka stojąc przed lusterkiem widzi jakieś mankamenty: a to jedna za wysoka, inna za niska, za duży biust albo za mały, kto inny narzeka na nogi...itd itd, można tak wymieniać w nieskończoność
![]() ![]() też marudze ale przecież świat się nie kończy na grubym tyłku czy krzywych nogach co nie? ![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Może i masz racje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() No poezja normalnie... Spokojnie mogłabyś być modelką...A z tymi prostymi nogami to też nie powiedziałabym, że jest tak jak Twoja koleżnaka mówiła. Bo z kolei ja czytałam że proste nogi powinny się stykać się właśnie w udach, kolanach i kostkach. Hehe jak ja mam kompleksy to zaraz przypomnam sobie wszystkie komplementy jakie usłyszałam ostatnio ![]() ![]() Pozdrawiam inie dołować się!!! Bo to zaczyna byś użalanie się nad sobą...wiem, wiem każdy tak ma czasem, ale ja stwierdziłam, że nie mam zamiaru użalać się nad sobą, bo to jest trochę żałosne...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę wiary w siebie !!! spójrz w lustro i zobacz zgrabna, piękna dziewczynę!! pozdrawiam serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
kurcze ja to sama nie wiem co tu napisac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.