|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kolorowy
Makijaż zainspirowany kolczykami widocznymi na zdjęciu, zrobiony przed wyjściem na imprezkę, jakiś miesiąc temu. Co prawda odcień czerwonego na powiekach nie zgadza się z tym na kolczykach, ale trudno...
Na zamkniętych oczach wygląda nieciekawie, ale co zrobic, jakieś takie niekształtne mam powieki ![]() Kosmetyki: kamuflaże art deco tusz art deco podkład mineralny Urban Decay róż L'Oreal błyszczyk L'Oreal (chyba, już nie pamiętam...) cienie inglot eyeliner mineralny NYC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorowy
Podoba mi sie bardzo zdjecie 3 i 4 z otwartymi oczkach.Przy zamknietach natomiast widac lekkie niedociagniecia. Troszke "koslawo"nalozone te cienie i wg mnie bardzo sie gryza kolory ale pomysl naprawde zasluguje na brawa!!!
![]() |
#3 |
Crazy turtle lady
|
jak zrobilas to, ze cer masz taka pieknie jasna a kolory na oczach sa tak intensywne? Masz jakas specjalna funckje w aparacie, czy dobre swiatlo?
Co do mejkapu zgadzam sie z Ewcia, ale dodam, ze kolorystycznie okropnie mi sie podoba ![]()
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, że kolorki Ci się podobają, młoda jestem (no, w miarę...) to szaleję, a co ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze powinnas nie wyciagac cieni tak daleko, tzn do brwi-nie wiem jak to wytlumaczyc....moze zamiast wyciagac cienie wzdluz mozesz wyciagnac je wyzej ale nie tak "plasko" tylko bardziej w polkole...kurcze ale zamieszalam
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Generalnie mam bardzo niewielką przestrzeń pomiędzy okiem a brwią,a w dodatku brwi są prawie całkiem proste, tak więc nie wiem czy takie okrągłe cieniowanie by pasowało? zwłaszcza, że mam opadające powieki :/ cienie wyciągam na boki, bo oczy robią się bardziej kocie ![]() zazdroszcze dziewczynom, które mogą się pochwalic zgrabnymi, wygiętymi w łuk brwiami ;( ale się rozpisałam, mam nadzieje, że chociaż trochę zrozumiałaś z tego mojego bełkotu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
kolorystyka bardzo oryginalna i fajnie współgra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Nie znam się za bardzo na makijażu, ale jak dla mnie cienie bardzo ładnie podkreślają Twój kształt oka
![]() Szalone kolory, ale dobrze Ci w nich ![]()
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
A ja sie wybije- bardzo podoba mi sie kontrast miedzy cieniami i kształt ich nałozenia. W innych makijazach rady dziewczyn sa bardzo trafne, ale w tym konkretnym ww cechy nadaja całosci charakteru. Dla mnie super, bo ma w sobie cos takiego co przyciaga wzrok, cos co sprawia ze sie o nim długo nie zapomni
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.