Jaka to suknia? Pomóżcie proszę. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-24, 11:00   #1
Diankusia
Raczkowanie

Jaka to suknia? Pomóżcie proszę.

Przeglądając dziś internet znalazłam zdjęcie sukni w której się praktycznie zakochałam. Ale żeby moja miłość została odwzajemniona musiałabym tą suknię zobaczyć na żywo i ja przymierzyć. Niestety nie mogę znaleźć ani firmy ani modelu tej sukni, bardzo proszę o pomoc jeśli któraś z Was wie to będę wdzięczna
Z góry dziękuję za pomoc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0a4d1794a6.jpg (51,8 KB, 253 załadowań)
Diankusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 11:31   #2
judith8
Rozeznanie

Dot.: Jaka to suknia? Pomóżcie proszę.

Cytat:
Napisane przez Diankusia Pokaż wiadomość
Przeglądając dziś internet znalazłam zdjęcie sukni w której się praktycznie zakochałam. Ale żeby moja miłość została odwzajemniona musiałabym tą suknię zobaczyć na żywo i ja przymierzyć. Niestety nie mogę znaleźć ani firmy ani modelu tej sukni, bardzo proszę o pomoc jeśli któraś z Was wie to będę wdzięczna
Z góry dziękuję za pomoc.
nie ta sama ale podobna http://www.madonna.pl/pl/sanpatrick.php?s=83.paraiso
moze twoje zdjecie jest z wczesniejszych kolekcji..

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-04-24 o 11:33
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 11:31   #3
Samoa
Zakorzenienie

szukaj na stronie madonny.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 11:59   #4
Diankusia
Raczkowanie

Przejrzałam całą madonne i nie ma. Może jednak któraś z Was się kiedyś na nią natknęła Będę wdzięczna za pomoc
Stary 2009-04-24, 12:11   #5
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Przejrzałam całą madonne i nie ma. Może jednak któraś z Was się kiedyś na nią natknęła Będę wdzięczna za pomoc
ja obstawiam ze to jest san patrick z poprzednich lat, tylko jezeli tak jest to w sklepie jej nie uswiadczysz, bo maja teraz kolekcje 2009 i gdzieniegdzie kilka modeli z 2008

Edytowane przez judith8
Czas edycji: 2009-04-24 o 12:14
judith8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-24, 12:32   #6
Diankusia
Raczkowanie

Siedziałam pół dnia w necie ale znalazłam, to jest wg moich odkryć pronovias rio niby z 2009 ale jestem ciekawa czy w jakimkolwiek sklepie ja dostane. Jak myslicie jak nie maja na stanie to moga zamowic na zyczenie?
Stary 2009-04-24, 12:49   #7
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Siedziałam pół dnia w necie ale znalazłam, to jest wg moich odkryć pronovias rio niby z 2009 ale jestem ciekawa czy w jakimkolwiek sklepie ja dostane. Jak myslicie jak nie maja na stanie to moga zamowic na zyczenie?
musialabys podzwonic, najlepiej umowic sie na przymiarke i poprzymierzac tez inne suknie bo moze maja w kolekcji modele o podobnym fasonie itd.
przyznam, ze nie wiem jak to jest ze sprowadzeniem sukni tylko do przymierzenia, ja swoja pronovias przymierzalam w poznaniu i tutaj ja zamowilam, przyszla po kilku tygodniach (wysylaja je z hiszpanii)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-24, 16:11   #8
Diankusia
Raczkowanie

Tylko do przymiarki nie sprowadzają, musiałabym zamówić w ciemno ewentualnie opierając się na innych podobnych modelach. Jeszcze w żadnym salonie nie znalazłam żeby mieli u siebie ale wszyscy chętnie zamówią. Chyba poproszę ciocię w Berlinie żeby się zorientowała czy gdzieś u nich może jest. ALe cena też jest zniewalająca.
Stary 2009-04-24, 16:15   #9
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Tylko do przymiarki nie sprowadzają, musiałabym zamówić w ciemno ewentualnie opierając się na innych podobnych modelach. Jeszcze w żadnym salonie nie znalazłam żeby mieli u siebie ale wszyscy chętnie zamówią. Chyba poproszę ciocię w Berlinie żeby się zorientowała czy gdzieś u nich może jest. ALe cena też jest zniewalająca.
a ile kosztuje jezli mozna zapytac?
ja kupilam w Poznaniu model pronovias huella w kolorze ecru http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=129.huella
bez welonu, ale z bolerkiem takim jak http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=relieve
Stary 2009-04-25, 00:07   #10
Diankusia
Raczkowanie

Cena sukni to 4540 zł (i to już jest cena z rabatem 5% który jest udzielany na wszystkie suknie których nie mają w salonie i są specjalnie sprowadzane)
A Ty za swoją ile płacisz? Też jest śliczna, a to bolerko bardzo pomysłowe
Stary 2009-04-25, 18:15   #11
Alice the Bride
Raczkowanie

DziewczYny ja tez prosze o pomoc w znalezieniu firmy ktora sprzedaje ponizsze sukienki. nazywaja sie enia i nemessis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 010_enia_d.jpg (14,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 089_nemessis_d.jpg (14,2 KB, 35 załadowań)
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-25, 19:14   #12
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Cena sukni to 4540 zł (i to już jest cena z rabatem 5% który jest udzielany na wszystkie suknie których nie mają w salonie i są specjalnie sprowadzane)
A Ty za swoją ile płacisz? Też jest śliczna, a to bolerko bardzo pomysłowe
moja kosztuje 5700 cena maskaryczna wiem, ale warto, naprawde
bylam ostatnio przymierzac ja w salonie poniewaz mialam problem z bielizna i chcialam srawdzic czy ta, ktora kupilam bedzie pasowac, okazalo sie ze jest juz moja zamowiona sukienka i jak ja ubralam to sie poplakalam, a inna dziewczyna, ktora miala przymiarke chciala przymierzyc ten sam model strasznie sie ciesze bo juz mialam przykre przejscia z jednym z salonow i jak zobaczylam ze moja suknia pieknie lezy, lepiej niz na poczatku jak ja wybralam (byla o dwa rozmiary za duza) ja ciesze sie niesamowice z mojej pronovias
Stary 2009-04-26, 11:45   #13
Diankusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
moja kosztuje 5700 cena maskaryczna wiem, ale warto, naprawde
bylam ostatnio przymierzac ja w salonie poniewaz mialam problem z bielizna i chcialam srawdzic czy ta, ktora kupilam bedzie pasowac, okazalo sie ze jest juz moja zamowiona sukienka i jak ja ubralam to sie poplakalam, a inna dziewczyna, ktora miala przymiarke chciala przymierzyc ten sam model strasznie sie ciesze bo juz mialam przykre przejscia z jednym z salonow i jak zobaczylam ze moja suknia pieknie lezy, lepiej niz na poczatku jak ja wybralam (byla o dwa rozmiary za duza) ja ciesze sie niesamowice z mojej pronovias
A powiedz mi co planujesz potem z nią zrobić? Salon może Ci ją przyjmie czy będziesz sprzedawać na allegro? Czy może jednak zostawiasz sobie na pamiątkę?
Stary 2009-04-26, 15:21   #14
judith8
Rozeznanie

Cytat:
A powiedz mi co planujesz potem z nią zrobić? Salon może Ci ją przyjmie czy będziesz sprzedawać na allegro? Czy może jednak zostawiasz sobie na pamiątkę?
zastanawialam sie nad tym dosyc powaznie i chyba jednak ja sprzedam, myslalam o tym aby sobie zostawic ja na pamiatke ale jak widzialam po dziewczynach to wszystkie w efekcie decydowaly sie na sprzedaz; pomimo ze slub mam w pazdzierniku to zastanawiam sie czy juz teraz nie zamiescic ogloszen na allegro lub w komisie slubnym, zauwazylam ze taka jest praktyka wsrod pm
na pamiatke zostana mi zdjecia ze slubu i z calodniowej sesji, ktora w ramach prezentu robimy sobie z TZ w 3miescie z naszym fotografem
Stary 2009-04-28, 20:48   #15
Diankusia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez judith8 Pokaż wiadomość
zastanawialam sie nad tym dosyc powaznie i chyba jednak ja sprzedam, myslalam o tym aby sobie zostawic ja na pamiatke ale jak widzialam po dziewczynach to wszystkie w efekcie decydowaly sie na sprzedaz; pomimo ze slub mam w pazdzierniku to zastanawiam sie czy juz teraz nie zamiescic ogloszen na allegro lub w komisie slubnym, zauwazylam ze taka jest praktyka wsrod pm
na pamiatke zostana mi zdjecia ze slubu i z calodniowej sesji, ktora w ramach prezentu robimy sobie z TZ w 3miescie z naszym fotografem
No w sumie pomysł dobry. A nad kwotą myślałaś? Za ile byś chciała sprzedać? Bo takie używane idą chyba maks za 1500 to chyba przy cene zakupu trochę mało?
Stary 2009-04-28, 21:03   #16
Anukas
Raczkowanie

Cytat:
No w sumie pomysł dobry. A nad kwotą myślałaś? Za ile byś chciała sprzedać? Bo takie używane idą chyba maks za 1500 to chyba przy cene zakupu trochę mało?
widziałam używane po 3000 , to zależy
Anukas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-29, 07:02   #17
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anukas Pokaż wiadomość
widziałam używane po 3000 , to zależy
nie napisze o jakiej myslalam, bo zaraz dostane po glowie od moderatora ze cos chce sprzedac
zobaczymy czy i jakie beda oferty, na probe umiescilam juz kilka ogloszen w serwisach slubnych i zobaczymy, tz sie smieje ze badam rynek
Stary 2009-05-04, 06:22   #18
Diankusia
Raczkowanie

No to daj znać jak coś się ruszy, jestem bardzo ciekawa
Stary 2009-10-18, 18:27   #19
afficzka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
DziewczYny ja tez prosze o pomoc w znalezieniu firmy ktora sprzedaje ponizsze sukienki. nazywaja sie enia i nemessis
Wszystkiego nie przeczytałam i nie wiem czy znalazłaś juz odpowiedź.
Jedna z tych sukni- NEMESSIS jest z firmy MYSTIC Collection 2009.
Sukienka wygląda całkiem inaczej na żywo \( jest piękniejsza)
afficzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości