|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fryzura ,kolor.
Dziewczyny pomórzcie mi wybrać odpowiednia fryzure do mojej twarzy ,myślałam o grzywce i kolorze przedwszystkim wydaje mi sie ,że nie odp. dla mnie sa te ciemne. Nie wiem tez co zrobic z blada cera myślałam o wypadzie na solarium ,bo jakie kolwiek samoopalacze odpadaja na mojej skórze wychodza żółte.marzy mi sie wygldać jak dziewczyna z 2 zdjecia (tylko sie nie śmiejcie!)
![]() Załącznik 2941668 Załącznik 2941669 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzura ,kolor.
troszke niewyrazne to Twoje zdjecie i trudno sie dopatrzec Twojej buzi, jesli mozesz wklej lepszej jakosci.
Ciezko Ci bedzie uzyskac taki efekt jak ma dziewczyna na dolaczonym przez Ciebie zdjeciu ![]() ![]() a co do cery, skoro solarium dziala negatywnie to moze podklad o ton ciemniejszy niz Twoja skora?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
pewnie, podklad ciemniejszy to chyba najgorszy blad w makijazu! wyglada to strasznie. nalezy zawsze dobierac idealny odcien. mozna co najwyzej omiecic bardzo delikatnie twarz, szyje i dekolt jakims dobrym pudrem brazujacym.
taka opalenizna jest troche tandetna i poprostu tania. co do takiego efektu: solarium, opalanie natryskowe. ale pamietaj ze po takich seansach to raczej za 10-15 lat bedziesz juz miala calkiem mocne zmarszczki i mnostwo przebarwien (brazowych plamek). jezeli juz chcesz chodzic na solarium i mimo tego ryzyka jestes zdecydowana to uzywaj po kazdym seansie balsamu nawilzajacego. solarium jak i slonce mocno wysusza. polecam ci Garniera - mleczko w czerwonej butelce, lub te z 5% urea (biala butelka z niebieskim "szyldem"). sa tanie i dobrze nawilzaja. co do pani ze zdjecia, mowisz ze samoopalacze daja zolty odcien. ta pani rowniez ma zolty i jest pomaranczowa do tego. nie wiem jakich samoopalaczy uzywalas, ale ja twoim miejscu bym poszukala jakiegos fajnego, zeby chociaz podtrzymac opalenizne. - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...oopalajace.htm - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rec-381676.htm - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...zy-i-ciala.htm te maja bardzo ciekawe opinie, i nie wydaja sie takie zle ![]() co do fryzury - ja bym zapuscila i pofarbowala na jakis ciemny braz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja bym wolała zobaczyć Cie na zdjęciu lepszej jakości. Wtedy byłabym w stanie cokolwiek doradzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przyznam też ,że nie bardzo przepadam za podkładami i tymi innymi fluidami ale, musze nakładać puder a na takiej skórze lepiej sie on trzyma ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1268509950 co myślicie o tym kolorze nie za jasny? dziewczyny mam brazowe oczy i jasna oprawe oczy ,chciałabym przyciemnić brwi henna na brazowo ale rzesy mam takie jasne ,że prawie ich nie widać czy też moge je przhyciemnic i jaki kolor mi polecacie brazowy czy czarny tak żebym nie musiała ich malowac tuszem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kobieta na tym drugim zdjęciu to sztuczna lala. Naprawdę chcesz podobnie wyglądać?? Zważ na to że teraz naturalność wchodzi w modę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Laseczki od niedawna myśle o blondzie ,przyznam sie ,że troche sie wacham bo nigdy takiego jasnego nie miałam na głowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dodaj lepszej jakości zdjęcie to wtedy będziemy mogły stwierdzić czy będzie Ci pasować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.