|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Egzamin z makijażu - pomysły
Witam bardzo gorąco!
Na początku chciałam powiedzieć, że to mój pierwszy post tutaj ![]() ![]() Uczę się na kierunku wizaż i stylizacja paznokci ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze nikt się nie pogniewa z tego powodu, że to mój pierwszy post i już o coś proszę. Aha i jeśli założyłam temat w złym dziale to bardzo przepraszam. Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin z makijażu - pomysły
może styl. na PIN-UP girl?
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
wiesz ja też miałam takie coś na egzaminie i szczerze mówiąc wystarczy ruszyć wyobraźnią, może zainspiruj się konkretnym kolorem albo wiosną!!nie chcę Ci podpowiadać bo nie na tym rzecz polega ale możesz przecież wystylizować modelkę na małą lolitkę;P na Lady Gagę już mieliśmy Panią co córkę tak wystylizowała(4latka) i dodała foto wyszło zaje******!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ecius88, wszystko zależy od tego jaki chcesz efekt osiągnąć. chodzi ci o jakiś delikatny makijaż czy może chcesz zrobić coś szokującego, mocnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za pomysły
![]() Muszę przyznać, że styl pin up bardzo mi się podoba i muszę się jeszcze nad nim zastanowić. Co do Lady Gagi - uwielbiam jej makijaże, jednak nie mam tak oryginalnych strojów, chyba, że od kogoś pożyczę ![]() Powiem tak moja modelka jest niebieskooką blondynką i na co dzień maluje się raczej delikatnie. Może szokująco to zbyt mocna słowo ale chciałabym wypróbować na niej coś nowego, świeżego. Myślałam, że może mogłabym zrobić z niej cygankę ale nie wiem czy będzie taki styl pasować blondynce. Mój narzeczony zaproponował mi bym zrobiła z niej Avatara :P nawet wyobraziłam sobie jak taki makijaż miałby wyglądać, jednak obawiam się, że strój musiałby być raczej skąpy a na to Karolina (modelka) raczej się nie zgodzi. Muszę jeszcze to wszystko przemyśleć. W końcu mam jeszcze trochę czasu. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. body peiting - to rysunek na ciele.. wymyśl może coś innego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Hmmm bardzo dobrze wiem co to bodypainting i napisałam, że avatar nie wchodzi w grę ze względu na ubiór a raczej jego brak, chociaż byłoby to dla mnie ciekwe wyzwanie, którego chętnie bym się podjęła
![]() Chyba już wymyśliłam co zrobię ![]() ![]() Dziękuję za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.