|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wizyta u okulisty
Hej, mam pytanie dotyczace wizyty u okulisty. zamierzam sie tam wybrac z tego powodu, ze zle widze z daleka. Co obejmuje taka wizyte? I czy w takich sieciowkach jak vision expres czy paris optique warto poddac sie badaniu czy lepiej wybrac sie do 'zwyklego' gabinetu? i jak to jest z cenami w tych salonach-da sie kupic okulary do 200zl?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizyta u okulisty
Osobiście odradzam vision express- trafiłam na niemiłą i nachalną obsługę, poza tym drogie mają oprawki i szkła. Tak, da się kupić okulary do 200 zł, pamiętaj o powłoce antyrefleksowej. Wybierz się do zwykłego gabinetu, albo prywatnie, ale tych sieciówek nie polecam. Często w małych salonach optycznych pracują doświadczeni ludzie, którzy świetnie Ci doradzą w wyborze oprawek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Jakoś nie jestem przekonana do sieciówek. Co prawda często oferują darmowe badanie wzroku, ale nie wiem czy ta "cena" nie przekłada się na jakość. Ja chodzę normalnie do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że te małe salony są zdecydowanie lepsze i profesjonalne (nawet tam mozna zrobić badanie wzroku). Oprocza antyrefleksów wybierz plastikowe szkła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja chodzę prywatnie i Tobie tez to zalecam. Niestety w dzisiejszych czasach, jak nie zapłacisz to nie doczekasz się fachowej pomocy, a czasem to i pieniądze nawet nie pomogą. Ze swojego okulisty jestem bardzo zadowolona. Jest strasznie miły, a i wzrok mi się polepszył więc chyba zna się na rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odpowiedzi!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.