|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Landrynkowa szminka
Witajcie Drogie Wizażanki!
Chciałam poprosić Was o pomoc. Gdzie mogę znaleźć szminkę w landrynkowym odcieniu, takim, jakie miały modelki na pokazach Chanel lub Prady? Testowałam L'oreal i inne, lecz jednak to nie to.. Bardzo proszę o radę
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Landrynkowa szminka
Zależy kto co rozumie przez landrynę : ). Podaję mój typ. Przejrzyj pomadki z kolekcji Sephory Sephora Rouge - RO 08 ma identyczny odcień jak landryna z letniej kolekcji Chanel - porównywałam. RO 07 też jest fajna. Te pomadki to moje ostatnie odkrycie: kremowe, trwałe, bez drobinek i piękne soczyste kolory. No i tylko 35 zeta. Tylko uważnie czytaj numerki, bo są różne wersje, a różnią się kryciem, drobinkami itp. Jak chcesz coś bardziej przejrzystego i jeszcze tańszego obejrzyj sobie serię Rouge Dragee w Yves Rocher (takie różowe opakowania). Tam też znajdziesz landrynkę. Jest bardziej przejrzysta, ale nieźle trzyma i ładnie pachnie. Niedroga.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Landrynkowa szminka
Myślę, że INGLOT ma bogata ofertę kolorów, więc odcień landrynki też by się znalazł. Można zajrzeć na ich stronę intern.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.