|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Proszę o rade
Mam 31 lat , 8-letniego syna i zawsze ważyłam 55 kg. (do ostatniego czasu).Przed ok 9 miesiącami dostałam jakiegoś jadłowstrętu (na nic nie mam ochoty, źle sie czuję , czasami rano jak widze jedzenie to aż zwracam ,straciłam na wadze 8 kg.).Zaznaczę że nigdy się nie odchudzałam i to co się teraz dzieje z moim organizmem strasznie mnie męczy , na nic nie mam siły .Dodam jeszcze ze miałam trochę kłopotów ze zdrowiem dziecka w tych ostatnich miesiącach ale teraz od 2 miesięcy jest już z dzieckiem dobrze a ja dalej chudne i przy każdym nawet najmniejszym stresie przestaje całkowicie jeść i zwracam .
Może ktoś z was potrafi mi powiedzieć co się ze mną dzieje? Z góry serdecznie dziękuję .
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o rade
to moze byc wynikiem stresu,proponuje odwiedzic psychologa lub psychiatre
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moja znajoma miała niemal identycznie, nie mogła jeść, a co zjadła to zwracała. W miesiąc schudła 11 kilo.
Wszystko przez problemy z mężem i ze zdrowiem. Musisz koniecznie iść do lekarza, możliwe że masz depresję albo nerwicę, mimo że tego nie widać na co dzień, a z pozoru wszystko wydaje się w porządku.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za rade.
Też mi się tak wydawało, ale sama nie chciałam w to wieżyć . Teraz kiedy osoby trzecie mi to uświadamiają , napewno to sprawdze . |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.