|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kto doradzi:))))
witam drogie Panie
![]() na pewno na tym forum jest duzo kobiet o wiele bardziej znajacych sie na modzie niż ja, dlatego chciałabym się doradzić ![]() ta kurteczke przerobilam ze starego płaszcza Babci ale nie jestem co do niego przekonana ![]() może ktos sie wypowie czy można go założyć? albo z jakimi dodatkami? z góry dziękuję za pomoc Marta |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kto doradzi:))))
Zrobiłabym jeszcze coś z rękawami i guziczkami, a tak to nosić, bardzo ładny jest
Jeśli jest naprawdę w takim beżowym kolorku to dokupić np. karmelową torbę i buciki, i śmigać na co dzień
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Śmiało nosić. Jak na własną robotę to świetny.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie ekstra, szkoda tylko ze koloru tak dokladnie nie widac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie jest całkiem ok. jakaś duża chusta do tego i śmiało możesz ruszać na miasto
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolna jesteś.
Ja bym dobrała jakąś fajną chustę na szyję na chłodniejsze dni i jakąs torbę. będzie ok
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie się wydaje że dwurzędowe guziczki cię poszerzają... i chyba lepiej wyglądałabyś w jedno rzędzie... a ogólnie to jest fajny płaszczyk
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
tak, kolor jest mniej więcej taki jak na zdjęciu (mam stary aparat i ciemno jakos wyszło
) to jest taki beż. właśnie myślałam nad zmiana guzików tylko zastanawiam się jeszcze na jakie. a co do poszerzania to raczej nie efekt kurteczki tylko chyba za bardzo lubie jeść ale dziękuje za rady, spodobał mi sie pomysł dokupienia karmelowych butów... dziekuję bardzo
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
korzystając że stworzyłam juz ten wątek wkleje zdjęcie mojej nowej torebki-prezentu co do którego nie jestem do końca przekonana
może mi doradzicie co z nią zrobić nosić czy zakopać na dnie szafy?podobno prawdziwa skóra torebka ręcznie robiona. ja sie tam nie znam jakos szczególnie ale pachnie jak skóra, nie ma nigdzie "made in china" ani chociaż zwykłej metki po której bym mogła poznać... no trudno wzór mi sie bardzo podoba ale nie jestem przekonana co do jej fasonu, taki kuferek na średniej długości rączce. co myslicie o niej?
Edytowane przez XxMartaxX Czas edycji: 2009-09-08 o 13:58 |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję za radę
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

) to jest taki beż. właśnie myślałam nad zmiana guzików tylko zastanawiam się jeszcze na jakie. a co do poszerzania to raczej nie efekt kurteczki tylko chyba za bardzo lubie jeść
może mi doradzicie co z nią zrobić