Zmiana klimatu !!!pomocy
Witam!szukałam podobnego tematu ale znalazłam tylko zwiazany ze spozniającym sie okresem mnie naszczęscie to nie dotyczy chodz zauwazyłam ze mam słabsze krwawienia,wiec zaczne do najwazniejszego wyjechałam do Holandii miech temu od samego początku zauwazyłam ze puchną mi palce u rąk staja sie takie paróweczki;/az bolą niemoge dobrze zginac nimi mam w nich takie dziwne czucie ze gdybym miała porównac palcami dotykając bawełne i dzins nie odrozniłabym,oprucz tego czuje sie jakbm puchła od środka czuje tak jakby nie swoje wnętrnosci!troche mam gorszą przemiane materi na poczatku piłam wode z kranu bo jest pitna piłam duze ilosci a mało razy odwiedzłam łazienke zmieniłam na wode butelkową jest wieksza róznica lecz dalej mam dni gdzie nachodzi mnie ze puchne i oprucz tego pogoda bawi sie moim nastrojem cisnieniem jak słonko wyjdzie lepiej jak chmurki to ja jestem nie do zycia ledwo co widze na oczy bo momentalnie mogłabym zasnąc!tez zdazaja sie pojedyncze dni ze przesypiam cały dzien w łozku przyspiesza mi lekko sercei czuje "dziwny mokry smak powietrza w płucach" wiem to dziwnie wyglada moj problem ale strasznie sie mecze!!!!!czy umiecie mi cos poradzic ???? chciałabym dodac ze zdrowo staram sie odzywiac nie jem chleba tego jem wase,warzywa zwracam uwage na kalorycznosc produktów zupy gotuje na kostkach nie kupuje gotowych potraw sama sobie gotuje!pomocy!!!!