|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Ukrywana miłość...
...
Edytowane przez n-nika Czas edycji: 2009-04-10 o 20:33 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ukrywana miłość...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam cały Twój post i jestem trochę w szoku, że mimo wszystko nigdy nie porozmawiałaś z nim szczerze o swoich uczuciach...
Po tym, co piszesz, widać, że Tobie bardzo na nim zależy, więc nie pozwól na to, abyś go straciła. Z Twojej wypowiedzi wynika, że i Tobie i jemu zależy na tej znajomości, na tym związku, więc przestańcie oszukiwać samych siebie. Powinniście szczerze porozmawiać. Powinnaś powiedzieć mu o tym, co do niego czujesz, bo może On na to czeka, może nie jest pewien, czy Tobie na nim zależy jako na facecie, partnerze. Może musisz go uświadomić? Oboje jesteście dorośli, więc wypada, abyście zachowywali się jak dorośli ludzie, a nie jak 13stolatkowie. Wierzę, że uda Ci się zebrać siły i porozmawiać. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za Was
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
wg mnie tez powinniscie porozmawiac i uswiadomic sobie swoje uczucia.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jemu piszesz że go nie kochasz, nam piszesz że go kochasz, zdecyduj się w końcu! albo go kochasz i mówisz mu to albo go nie kochasz i kończysz definitywnie tą znajomość, po co te zabawy w kotka i myszkę ![]() dlaczego chcesz udawać przyjaźń? nie chcesz być z osobą którą niby kochasz?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Nie napisałaś tego aby Cie negować, wiec nie neguje.
Ale sprawa jest juz prosta, choc jak dla Ciebie bolesna. Z tego nie ma juz odwrotu - wiesz o tym. Nie zarzucaj sobie niczego, nie wracaj do tego co było bezpamietnie...Skup sie na pracy, nauce, zajmij sie czymś, spotykaj sie z przyjaciółmi i przestan o nim mówic, mysleć, zamknił ten rozdział swojego życia, jesli chcesz zacząc normalnie funkcjonować!!! Nie pisz do niego, nie tłumacz sie . To już jest KONIEC. Nie odratujesz tego na siłe! Trzymam za Ciebie kciuki:kcikui: Kiedys przechodziłam przez podobna sytuacje, wiec uwierz mi, wiem co mówie!!!
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
i po co ci to było...jak byś sama wiedziała czego od życia chcesz to bys teraz nie miala takiego problemu.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie sama sobie namotałaś stawiając na przyjażń i kurczowo się jej trzymając - mimo, że mówisz, że go kochasz. Jemu mówisz, ze go nie kochasz i że jest tylko kolegą... Zastanów się czego Ty w końcu chcesz.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
kobieto nie bój się miłości i walcz o nią!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
ssama stwarzasz sobie problemy. napisz mu co nprawde czujesz. nie masz nic do stracenia a mozesz naprawde wiele zyskać
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Sama niewiem co zrobić
zostało jeszcze 3 dni... ehhh i się dowiem prawdy. Prawdy której sie boje...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Do dnia kiedy sie z nim spotkam, bo dalam mu tydzien zeby sie zastanowił...
jutro mu spojrze prosto w oczy i zapytam go: co dalej...? ale teraz zaczynam sie bać, czy w ogole zechce się ze mną spotkać ![]() a jak nie...??
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
jesli nie zechce to ulatwi ci sytuacje bo bedziesz wiedziala ze to definitywny koniec. ale nie ma co dramamtyzowac. czekaj cierpliwie.
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Tak naprawdę to nie znasz pojęcia słów : kocham, lubię itp., zastanów się nad tym czego chcesz od życia, czego szukasz, potrzebujesz... jak już coś przemyślisz to dopiero wtedy spróbuj porozmawiać szczerze o tym co czujesz z tą osobą.
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Zniszczyłaś właśnie życie dwóm facetom przez swoje głupie, nieodpowiedzialne zachowanie.
1. Strażak - zdradzałaś go z policjantem. tak, tak... taka jest prawda. Pozwalas sobie na flitr z innym facetem, na całuski, przytulanki. Nic dziwnego ze cie zostawil i ma o tobie jak najgorsze mniemanie 2. Policjant - oszukiwałaś go, zwodziłaś i okłamywałaś. Jak mozna byc tak pozbawionym elementarnej empatii, by dawać sie przytulac, robic nadzieje a potem sie odsunac z głupim tekstem "tylko przyjaźń"?. Sorry dziewczyno, ale powinnaś popracować nad swoim popapranym stanem emocjonalnym i nad empatią wobec uczuć innych osób. Bo jesteś cholernie egocentryczna i dziwisz sie ze w koncu twoi faceci przejrzeli na oczy. Należało ci się. Jak zaczniesz ludzi traktowac jak ludzi a nie zabawki i przytulanki to moze zła passa sie odwróci.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Macie racje...
Pan M. zgodził się na spotkanie, ale dziś mu nie pasuje, mi z resztą też...wiec napisze wam w niedziele jak wyszlo... Racja powinnam się najpierw zastanowić nad sobą ![]() i dam im spokoj.... zaczne wszystko od nowa.
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
minął rok... ciekawe jak tam Twoje sprawy sercowe?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
z innych wątków, z aktualnych postów autorki wynika, ze jest sama
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
a o tym zapomniała
![]() nie łaaaaaaaaaadnie
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie zapomniałam ;]
z panem M już nie mam kontaktu, niedługo minie rok.... no dalej jestem sama. Ale... cóż... ![]() żyje sobie od randki do randki...
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie siedzisz i nie rozpamiętujesz tego co było
randki też są dobre
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
najważniejsze żebyś miała uśmiech na twarzy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
mam, ale od tego czasu chyba on zrzucił na mnie klątwe
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Spotkałam się jeszcze z M. z myślą, że ostatni raz...... powiedział mi, że mu zalezało, ale chciał mnie trzymać na dystans.

21. 04.2014 

randki też są dobre