|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
laser a pieprzyki
witam . chodzi o to ze chcialabym usunąc pieprzyki ktore mam na twarzy jest ich okolo 14 ale chcialabym usunąc chociaz 4 ktore sa duze i wypukle... i tu wlasnie mam problem ... zalezy mi na usunieciu laserowym ale boje sie ze bede miec blizne itd .. prosze was o porady .... czy ktos z was mial usuwany pieprzyk wlasnie ta metoda... czy macie blizny???
a przedewszytskim bede bardzo wdzieczna jesli opisze mi ktos jak WYGLODA ZABIEG ZE SZCZEGOLAMI.. poniewaz oglodalam filmiki na youtube sam zabieg laserowania..... bardzo prosze o dokladny opis zabiegu im wiecej szczegolow tym lepiej.. po ilu dniach mozna uzywac podklad???? jak wyglodaja etapy gojenia??? bardzo prosze o odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: laser a pieprzyki
Miałam usuwane pieprzyki laserem jakieś 4 lata temu w Prywatnej Klinice Plastycznej. Jeśli chodzi o sam zabieg to jest całkowiceie bezbolesny, poczujesz jedynie małe jakby uszczypnięcie, zabieg trwa w zależności ile pieprzyków masz usuwanych, ja miałam 2 i trwało to 5-10 min
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hej ja rowniez mialam usuwanie pieprzykow - dzisiaj hehe
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
witam,
a ile kosztuje usunięcie pieprzyka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.