|
Notka |
|
Forum eksperta marki Buscopan Żyjesz w stresie, nie masz czasu na właściwy posiłek, dokuczają Ci skurczowe bóle brzucha lub inne dokuczliwe dolegliwości w okolicach brzucha? Zasięgnij porady eksperta mgr inż. Anny Englisz – dietetyk z firmy Set Point, która przez miesiąc będzie odpowiadała na Wasze pytania. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jak przytyć ogólnie a nie tylko w pasie?
Witam, moje pytanie nie dotyczy bolow brzucha, ale chyba to pytanie wlasnie do Pani dietetyk?
![]() Mianowicie pol roku temu ważyłam okolo 62 kg (180cm) wiem ze to malo, ale przechodze do rzeczy.. Przez pol roku schudłam do 54kg i strasznie zle sie z tym czuje. (Chudniecie bylo spowodowane strasznym stresem - problemy rodzinne). Moj problem polega na tym, ze chudniecie idzie mi jakos w miare latwo, zas zeby przytyc to jest problem. Od 3 miesiecy ani grama nie przytyłam i nie wiem co mam zrobic? Naprawde zle sie czuje ze swoja waga, schudly mi nogi, wygladam jak anorektyczka i ludzie pewnie tak mysla ![]() Mimo tego iz uprawiam sport, nie mam kaloryfera tylko brzydki brzuch a wyglada jak ciązowy teraz przy mojej wadze. Co mam robic zeby przytyc ogolnie? Najbardziej to mi na tych nogach zalezy i na pupie. Jem regularnie, nie fast foody, nie jem slodyczy, cukier uzywam sporadycznie, nie mam niedoczynnosci/nadczynnosci tarczycy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.